kalendar

July 21, 2020
  • Kurs digitalnog marketinga - početni nivo

August 4, 2020
  • Budi kreativan i ti!

skip to Main Content

Prijavite se za stipendiju digitalnih prava i inkluzije

Prijavite Se Za Stipendiju Digitalnih Prava I Inkluzije

Otvoren poziv za Media stipendiranje 2020 za medijske profesionalce za rad u Inicijativi Paradigma na polju digitalnih prava i digitalne inkluzije u Africi.

 

OBLAST

Novinarstvo

 

OPIS

Inicijativa za digitalna prava i inkluziju Paradigma 2020 nastoji da medijske profesionalce uključi u svakodneveni rad Inicijative Paradigma na polju digitalnih prava i digitalne inkluzije u Africi. Medijska stipendija je petomjesečni program osmišljen da iznjedri izvanredne novinare iz srednje karijere u polju digitalnih prava i inkluzije u Africi. Odabrani kandidati sarađivaće na raznim projektima i doprinijeće poboljšanju razumijevanja javnosti o pitanjima digitalnih prava i digitalne inkluzije u Africi. Takođe, odabrani kandidati moreće biti na raspolaganju za plaćeno dvonedeljno putovanje u Nigeriju u aprilu i maju ove godine, kao i za virtuelnu saradnju u trajanju od četiri mjeseca od aprila do avgusta.

 

USLOVI

Mogu se prijaviti svi zainteresovani novinari koji su na početku karijere, koji su povezani sa glavnim štampanim i internetskim novinama u Africi. Kandidati moraju demonstrirati prethodno praćenje ljudskih prava i/ili tehnologije, kao i interesovanje za zagovaračko novinarstvo. Zainteresovani kandidati ne mogu da provedu više od deset godina u inostranstvu. Fokus je na novinarima rane karijere.

 

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili, popunite aplikacionu formu na sljedećem linku: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSejjmSEv2xgx3…/viewform

 

ROK ZA PRIJAVU:

15. februar 2020.godine

 

Detaljnije: http://paradigmhq.org/mf/

Preuzeto: https://mladiinfo.me/

Back To Top
X