kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Uspješno realizovan Mini sajam u organizaciji Agencije ZEDA, brojni posjetitelji u posjeti

Jučer, 25.04.2024. godine, Zenička razvojna agencija ZEDA je realizovala Mini sajam na kojem su zenički privrednici i privrednice imali priliku izložiti svoje proizvode i predstaviti svoje usluge zeničkoj javnosti.

Ovaj sajam je realizovan u okviru aktivnosti projekta „Unapređenje konkurentnosti žena preduzetnica u biznis inkubatoru Zenica kroz edukacije i umrežavanje”, koji je podržan kroz projekat “Boljom upravom do bržeg ekonomskog rasta” (EGG2), kojeg uz podršku Vlade Kraljevine Norveške provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u Bosni i Hercegovini, zajedno sa Federalnim ministarstvom razvoja, poduzetništva i obrta (FMRPO).

Sajam je protekao u najboljem redu, a naročito zadovoljstvo predstavlja činjenica da je sajmu prisustvovalo 25 izlagača. Šarenilo štandova privuklo je brojne posjetitelje koji su sa zadovoljstvom probali i kupili proizvode koji su izloženi, a izlagači su dogovorili i narudžbe koje će realizovati u narednom periodu.

Prema riječima izlagača, Sajam je protekao uspješno i veoma se raduju budućim sličnim aktivnostima koje će organizovati Agencija ZEDA.

Back To Top
X