kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

POSLOVNA ZONA ZENICA 1

Mogućnosti ulaganja

 

Poslovna zona Zenica 1 je primarno područje za privredni razvoj grada Zenice i dom Biznis inkubatora Zenica i TechnoParka Zenica, kojima upravlja Zenička razvojna agencija ZEDA. Zona obuhvata površinu od ukupno 336.427 m2, od čega je 72% već u funkciji privrednih subjekata. Ostatak slobodnih površina i oblik parcela se može prilagoditi spefičnim potrebama investitora. Primarna namjena Zone su proizvodne djelatnosti.

0
% SLOBODNE POVRŠINE
0
KM CIJENA
0
ha POVRŠINA

Lokacija

 

Zenica ima odličan geostrateški položaj u kontekstu evropskih integracije i međunarodne komunikacije. Nalazi se na obalama rijeke Bosne, na državnoj cesti koja povezuje središnju i istočnu Evropu s Jadranskim i Mediteranskim morem. Relativna blizina Međunarodnog aerodroma Sarajevo osigurava i primjerenu konekciju za sve zemlje svijeta pružanjem putničkih letova, zračnog prijevoza roba i charter usluga.
Poslovna zona Zenica 1 se nalazi uz sami centar grada, a preko glavne gradske magistrale omogućava direktni pristup magistralnom putu M-17 i koridoru Vc – autocesti na udaljenosti od 8,5 km.

vijesti

Poslovna zona Zenica 1: Poslovanje zone u periodu 2017 – 2020. godina
POZITIVNA POSLOVNA PRIČA IZ ZENICE-NOVI IZGLED POSLOVNE ZONE ZENICA 1
Poslovna zona Zenica 1 postaje okosnica razvoja grada
POSJETA AMBASADORA SAD-a U BiH ERIC NELSONA AGENCIJI ZEDA

kontaktirajte nas:

ZENIČKA RAZVOJNA AGENCIJA ZEDA
POSLOVNA ZONA ZENICA 1, ZMAJA OD BOSNE BB
72000 ZENICA, BOSNA I HERCEGOVINA
TEL: +387 32 449 410
FAX: +387 32 449 415
info@zeda.ba

Back To Top
X