kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

EXPLORE YOUR CREATIVITY WITH US

Impulsni kreativni centar je razvojni centar koji svojom prirodom i uređenjem odiše fleksibilnošću i kreativnošču. Njegova osnovna namjena jeste da bude pokretačka snaga razvoja preduzetništva, a samim tim i startup zajednice u Zenici te IT sektora, nudeći budućim korisnicima sve pogodnosti modernog coworking prostora. Sve aktivnosti realizovane u ICC imale su pozitivan odjek među građanima Zenice i već smo prepoznati kao mjesto na kojem se šire znanja iz oblasti informatike. Aktivnosti koje su do sada realizovane u ovom Centru su imale za cilj da:

• informišu
• edukuju
• pruže nova znanja, vještine i ojačaju kompetencije

Ovaj Centar je prvi ove vrste u Zenici, te modernim izgledom, namjenom, aktivnostima i posjećenošću, u potpunosti opravdava svoju namjenu.

COWORKING SPACE

Projektom MENTOR 2 uspostavljen je centar pod nazivom Impulsni kreativni centar (ICC). Ovo jedan je od prvih ili pak jedini coworking prostor otvoren u ZE-DO kantonu/Zenica, a smješten u zgradi Agencije ZEDA, u Poslovnoj zoni Zenica I. Ovaj Centar je dio Agencije i formalno je otvoren u junu 2016. godine, a s radom je počeo u septembru iste godine.

Mladi ljudi u modernom i ugodnom prostoru potpomognutom savremenom tehnologijom i adekvatnim uslovima za rad, puni ideja, težnje ka inovacijama i razvoju nešto su što karakteriše coworking prostor.
Njegova osnovna namjena jeste da bude pokretačka snaga razvoja preduzetništva, a samim tim i startup zajednice u Zenici te IT sektora, nudeći budućim korisnicima sve pogodnosti modernog coworking prostora.

LONG LIFE LEARNING

Sve naše aktivnosti imale su pozitivan odjek među građanima Zenice i već smo prepoznati kao mjesto na kojem se šire znanja iz oblasti informatike. Vođeni ovim pozitivnim iskustvima, ICC će u narednom periodu nastaviti s organizacijom različitih vidova edukacija.
ICC posjeduje učionicu opremljen s 20 računara i smart tablom za edukcije iz raznih IT oblasti. Vlasnici smo 20 edukativnih licenci za Solidworks i 10 licenci za SolidCAM.

DOGAĐAJI

ICC je ugostio veliki broj događaja od svog osnivanja. Važno je istaći da je ICC u svim ovim aktivnostima imao veliku podršku Gradske uprave te velikog broja domaćih institucija, međunarodnih organizacija i kompanija iz Zenice i šire.

KALENDAR DOGAĐAJA

May 2024

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

VIJESTI

INFO

Godina osnivanja

2016.

Događaji

80+

Edukacije

40+

Učesnici

8000+

KONTAKT

Telefon

032 445 832

Email

info@zeda.ba

PARTNERI

Back To Top
X