Mapa Zone

ย 

Mapa Inkubatoraย 

 

 

kalendar

Uskoro nas oฤekuju novi dogaฤ‘aji

skip to Main Content

๐—๐—ผ๐˜€ฬŒ ๐Ÿญ๐Ÿฌ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ ๐˜‡๐—ฎ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฑ๐˜‚๐˜‡๐—ฒ๐—ฐฬ๐—ฎ ๐—ถ๐˜‡ ๐—ญ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ ๐˜‡๐—ฎ ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜ ๐˜€๐—ฟ๐—ฒ๐—ฑ๐˜€๐˜๐˜ƒ๐—ฎ ๐˜‡๐—ฎ ๐˜‚๐˜ƒ๐—ผฤ‘๐—ฒ๐—ป๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ผ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฐ๐—ถ๐—ท๐—ฎ

Agencija za razvoj preduzeฤ‡a – Eda, u saradnji sa Zeniฤkom razvojnom agencijom ZEDA i Sluลพbom za privredu i upravljanje razvojem Grada Zenice, raspisala je javni poziv za dostavljanje prijava za uvoฤ‘enje inovacija u mala i srednja preduzeฤ‡a (MSP) sa podruฤja grada Zenice.
โ— Krajnji rok za dostavljane prijava je ๐Ÿฏ๐Ÿญ.๐Ÿฏ.๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿญ. godine do 15 sati, tako da je preduzeฤ‡ima iz Zenice ostalo joลก 1โƒฃ0โƒฃ dana da iskoriste ovu priliku i dostave prijave.
Cilj javnog poziva je unapreฤ‘enje konkurentnosti MSP sa podruฤja grada Zenice, kroz proces uvoฤ‘enja inovacija koji obezbjeฤ‘uje unapreฤ‘enje postojeฤ‡ih ili razvoj novih proizvoda/usluga ili procesa u poslovanju.
Ukupan raspoloลพivi iznos za sufinansiranje konsultantskih usluga za ovaj javni poziv je 100.000 KM. ๐— ๐—ฎ๐—ธ๐˜€๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐—น๐—ฎ๐—ป ๐—ฝ๐—ผ๐—ท๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ฐฬŒ๐—ป๐—ถ ๐—ถ๐˜‡๐—ป๐—ผ๐˜€ ๐˜€๐˜‚๐—ณ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ป๐˜€๐—ถ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ท๐—ฎ ๐—ถ๐˜‡ ๐˜ƒ๐—ฎ๐˜‚๐—ฐฬŒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—บ๐—ฎ ๐—ถ๐˜‡๐—ป๐—ผ๐˜€๐—ถ ๐Ÿญ๐Ÿฐ.๐Ÿฌ๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐—ž๐— , ๐—ฑ๐—ผ๐—ธ ๐—ท๐—ฒ ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐—น๐—ป๐—ถ ๐—ถ๐˜‡๐—ป๐—ผ๐˜€ ๐Ÿฑ.๐Ÿฌ๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐—ž๐— . Podnosioci prijava su duลพni obezbijediti sufinansiranje predloลพenih konsultantskih usluga iz sopstvenih izvora, u skladu sa navedenim u Uputstvu.
๐Ÿ‘‰ Javni poziv sa Uputstvom za prijavu i prateฤ‡im obrascima dostupan je na: https://edabl.org/objavljen-javni-poziv-za-dostavljanje…/

Javni poziv je raspisan u okviru projekta โ€žEvropski okvir za razvoj strategija i politika za mala i srednja preduzeฤ‡a u Bosni i Hercegovini โ€“ SBA u BiHโ€œ, koji finansira Embassy of Sweden in Sarajevo.

Back To Top
X