kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

PRIJAVI SE! Coke Summership 2021.

Lonac: “Coke Summership je savršena ljetna doza znanja i pravog poslovnog iskustva, koje će ti pomoći da iskoristiš svoj potencijal i profesionalno se usavršiš. Praksa traje četiri sedmice, te će se odvijati tokom mjeseca jula.

Ako si mlada, ambiciozna osoba iz Bosne i Hercegovine ili Srbije, Coke Summership je pravi program za tebe koji ti nudi dragocjeno iskustvo spajajući edukaciju i radionice, rad s mentoricama i mentorima te stvarno poslovno iskustvo. Ove godine imat ćeš priliku iskusiti praksu iz udobnosti vlastitog doma te iskoristiti sve prednosti digitalizacije u radu u međunarodnom timu na važnim projektima.

Ko se može prijaviti i do kada su otvorene prijave?    

  • U Bosni i Hercegovini mogu se prijaviti studentice i studenti svih fakulteta, viših i visokih škola u zemlji, a praksa će se odvijati virtualno, u trajanju od četiri sedmice. Prijave su otvorene do 31. maja 2021. godine. 
  • U Srbiji mogu se prijaviti sve studentice i studenti završne godine ili master studija bilo kog univerziteta, više ili visoke škole u zemlji, ili oni koji su studije završili u proteklih godinu dana. Obavezni uslovi su i poznavanje engleskog jezika i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Mesto stanovanja nije važno, jer mreža pokriva cijelu Srbiju. Rok za slanje prijava je 31. maj 2021. godine.

Kako će izgledati proces prijave?

Ako bi postao praktikant ili praktikantica u sklopu programa Coke Summership, morat ćeš proći kroz postupak odabira kandidata za program Coke Summership koji se sastoji od online testa, virtualnih intervjua i digitalne platforme za procjenu radnog učinka.

Šta ću raditi i naučiti tokom prakse?

  • U BiH, tijekom četiri sedmice prakse bit ćeš pod vodstvom svog mentora ili mentorice. U sklopu prakse dobit ćeš projekt na kojemu ćeš raditi samostalno ili u timu, pod vodstvom mentora ili mentorice. Stjecat ćeš vještine upravljanja projektima i prezentacijske vještine, usavršavati poslovnu komunikaciju, učiti kako učinkovito upravljati vremenom te stjecati još mnoštvo vještina nužnih za razvoj uspješne karijere. A osim svega što ćeš naučiti i svih novih vještina koje ćeš razviti, garantiramo i zabavu i nova prijateljstva.
  • U Srbiji, praksa će trajati šest sedmica tijekom kojih ćeš vidjeti kako funkcioniše jedan veliki, realni poslovni sistem poput kompanije Coca-Cola HBC. Možeš da očekuješ intezivne sedmice rada nakon kojih ćeš moći da zaključiš da si zaista naučio ili naučila puno, kao i da otkriješ kako želiš da započneš svoj karijerni put. Imaćeš priliku da testiraš i pomeraš sopstvene granice, da preuzmeš inicijativu i radiš na kreativnim idejama.

Svi koji uspješno završe program, dobit će potvrdu o završenoj praksi i ući u bazu za moguće buduće zaposlenike u Coca‑Cole HBC.

Radost, polet, želja za znanjem i timski rad riječi su koje će ti obilježiti iskustvo ako postaneš deo programa Coke Summership.

Prijavi se za program Coke Summership već danas i učini prvi veliki korak u svojoj karijeri! Sve inforamcije o Coke Summershipu kao i načinu prijave možeš pronaći na na zvaničnim sajtovima:

 

Izvor: https://www.lonac.pro/

Back To Top
X