kalendar

April 18, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Pisanje i izrada projektnih prijedloga" - Udruženje poslodavaca Zenica

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

UČESNICA KREATIVNIH RADIONICA PROJEKTA „BUDI KREATIVAN I TI!“ – VERNESA MAGLAJLIĆ – ZENIČANKA ČIJI SE RADOVI IZDVAJAJU IZ MASE

Bez obzira koliko je oko vas onih koji se bave istim ili sličnim kreativnim radovima, ako imate onu neku nit koja vas izdvaja iz drugih, javnost će to prepoznati i izdvojiti vas iz mase onih koji rade isto što i vi.
Da li ste u nečemu dobri, da li to možete, hoćete li to znati, koliko ćete biti vješti, ne možete znati dok se u tome ne okušate.
Društvene mreže su pune kreativaca koji nude svoje unikatne radove, a sve je više darovnih dućana, kreativnih radionica koje imaju izložbeni i prodajni kutak i onih koji se odlučuju svoju karijeru graditi u tom smjeru. Mnogi od nas googlamo i tražimo unikatne poklone upravo pretražujući art stranice kreativaca koji u ponudi imaju jedinstvene proizvode koji će svakoga pozitivno iznenaditi i obradovati.
Ako ste dobri u onome što radite, moći ćete dobro i zaraditi pa i živjeti od toga. U rubrici #Blog https://zeda.ba/newblog/ Agencije ZEDA, predstavili smo više od 900 priča o ljudima koji su hobi pretvorili u biznis ili su na tom putu.
Vernesa Maglajlić, jedna od učesnica kreativnih radionica projekta „Budi kreativan i TI!“, svakodnevno javnost iznenađuje svojim dekupaž radovima. Kada pogledate fotografije njenih radova, zaključićete da je njen stil vrlo specifičan i prepoznatljiv.
Vernesa učestvuje i na sajmovima kreativaca, te ponosno prezentuje i prodaje svoje dekupaž radove.

Bravo Vernesa!
Ukoliko Vernesa kreira art stranicu i svoju art priču podigne na jedan novi nivo, mi ćemo je podržati jer ZEDA je obećala podržati sve one koji nastave raditi i kreirati, a mi svoja obećanja ispunjavamo!

Danas hobi, sutra posao!
Mogu drugi, zašto ne i ti?!

 

#prijaviše_se
#naučiš
#usavršiš
#ispromovišeš
#unovčiš

 

“Budi kreativan i TI!” 😊

Back To Top
X