kalendar

April 18, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Pisanje i izrada projektnih prijedloga" - Udruženje poslodavaca Zenica

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

U TOKU JE TREĆI DAN TRENINGA TRENERA IZ SOLIDWORKSa U OKVIRU PROJEKTA iNnovaNet

Danas, 20. januara 2022. godine je treći  dan treninga iz Solidworks-a koji je namijenjen partnerima i korisnicima u Projektu iNnovaNet.

Učesnici treninga treći dan uče modeliranje sklopova (napredni uslovi za sklapanje sklopova, mehanički uslovi uklapanja, izrada rastavljenog stanja sklopa), modeliranje podsklopova (izrada podsklopa od dna ka vrhu, izrada podsklopa od vrha ka dnu, umetanje novog podsklopa), rad s tehničkim crtežima (otvaranje dokumenta crteža, vrste prikaza, generisanje standardnih i izvedenih prikaza, dodavanje objašnjenja na tehničke crteže, dodavanje sastavnice na tehničke crteže, mijenjanje formata lista…)

Ovo je trening trenera koji će u narednom periodu držati obuke nezaposlenim licima, studentima, učenicima i zaposlenicima MSP-a, a Projekat se iNnovaNet se realizuje iz sredstava EU.

Obuka se završava sutra, 21. januara 2022. godine, a više o ovoj obuci pročitajte na linku

Napominjemo:

Opći cilj ovog Projekta je povećanje konkurentnosti malih i srednjih preduzeća (MSP) u regiji stvaranjem povoljnog poslovnog okruženja, razvojem infrastrukture za podršku poslovanju i poboljšanje stepena znanja sadašnjih i budućih preduzetnika, studenata i zaposlenih.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.320.786,21 EUR od čega EU finasira 85%.

 

Dodatne informacije o projektu možete pronaći na https://zeda.ba/innovanet/ kao i na Facebook stranici projekta

Back To Top
X