kalendar

April 18, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Pisanje i izrada projektnih prijedloga" - Udruženje poslodavaca Zenica

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

AGENCIJA ZEDA POČELA TRENING IZ SOLIDWORKSa U OKVIRU PROJEKTA iNnovaNet

U periodu od 18. do 21. januara 2022. godine, a u okviru projekta iNnovaNet koji se realizuje iz sredstava EU, Agencija ZEDA organizuje trening iz Solidworks-a koji je namijenjen partnerima u Projektu (IPNG-Industrijski park Nova Gradiška (HR), Inovaciono Preduzetnički Centar Tehnopolis iz Nikšića (CG) i Grad  Gradiška (BiH) ) i korisnicima u Projektu (osoblju Tehničke škole iz Bosanske Gradiške i Mješovite srednje industrijske škole u Zenici).

Trening se ralizuje kao trening trenera, odnosno obučeno osoblje će u narednom periodu držati obuke nezaposlenim licima, studentima, učenicima i zaposlenicima MSP-a.

Ovaj trening će trajati 4 dana, a danas 18. januara 2022. je održan i redovni sastanak partnera u projektu u prostorijama Agencije ZEDA na kojem je urađen pregled trenutnih i budućnih aktivnosti.

Napominjemo:

Opći cilj ovog Projekta je povećanje konkurentnosti malih i srednjih preduzeća (MSP) u regiji stvaranjem povoljnog poslovnog okruženja, razvojem infrastrukture za podršku poslovanju i poboljšanje stepena znanja sadašnjih i budućih preduzetnika, studenata i zaposlenih.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.320.786,21 EUR od čega EU finasira 85%.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći na https://zeda.ba/innovanet/ kao i na Facebook stranici projekta https://www.facebook.com/iNnovaNet-107561608091964/?ti=as

 

Back To Top
X