kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Stipendije Matematičkog fakulteta Univerziteta Waterloo u Kanadi

Univerzitet Waterloo u Kanadi objavljuje poziv za stipendije namijenjene studentima koji se upisuju na osnovne studije matematičkog fakulteta navedenog univerziteta. U ponudi je oko deset stipendija u iznosima od 12000 do 25000 dolara raspodjeljenih po semestrima tokom osnovnih studija.

OBLAST

Svi studijski programi dostupni na fakultetu osim softverskog inženjerstva, računarstva i finansijskog menadžmenta.

OPIS

Stipendija je namijenjena talentovanim kandidatima koji su ostvarili odlične ocjene i uspjeh u školskim takmičenjima u matematici i računarskim naukama. Od kandidata se očekuje da su zainteresovani za vannastavne aktivnosti tokom studiranja kao što su studentski klubovi, bavljenje sportom, učešće u umjetničkim i muzičkim sekcijama i slično.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati iz cijelog svijeta.

 

NAČIN PRIJAVE

Da biste se prijavili popunite onlajn aplikacionu formu koja se može preuzeti na: https://uwaterloo.ca/math/sites/ca.math/files/uploads/files/2020_faculty_of_mathematics_scholarship_application.pdf, i pošaljite na mejl: carolyn.sedore@uwaterloo.ca. Prije apliciranja za stipendiju kandidati treba da se upišu na neki od odgovarajućih studijskih programa fakulteta na: https://uwaterloo.ca/math/future-undergraduates/applying.

 

ROK ZA PRIJAVU

3. februar 2020. godine

Detaljnije: https://uwaterloo.ca/…/mathematics-global-scholarships.

Izvor: mladiinfo.me

Back To Top
X