kalendar

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

SPOJ ALU FOLIJE I SCRAPBOOKING TEHNIKE

Svaka edukacija, prezentacija i radionica dobiju smisao tek onda kada dobijete potvrdu da su učesnici po okončanju istih iskoristili/primijenili ono što su čuli i/ili naučili.
Tako je i sa učesnicama kreativnih radionica projekta „Budi kreativan i TI!“ koje Agenciji ZEDA svakodnevno opravdavaju svoje učešće na kreativnim radionicama i dokazuju da nastavljaju samostalno vježbati ono što su naučile na radionicama. To je veliki razlog za ponos svih nas i veliki podstrek za dalje.
Dokazi koje nam šaljete su pokazatelj da vrijeme provedeno na kreativnim radionicama nije uzalud nego tek početak jedne divne kreativne priče.
Usavršavajući naučene tehnike, naše učesnice otvaraju prostor za novi hobi koji će ukoliko porade na detaljima i ako budu težile perfekciji, moći pretvoriti u posao. Društvene mreže pune su kreativaca koji se svakodnevno bore da dokažu da su baš njihovi radovi ti koje želite kupiti. Nije lako izdvojiti se iz mase ali originalnost, dobar i kvalitetan proizvod, koji je adekvatno ispromovisan, zasigurno će pronaći mjesto do svog kupca.
Danas smo dobili fotografije radova Alejle Omerdić koja je spojila crtanje na aluminijskoj foliji sa scrapbooking tehnikom.

Bravo Alejla!

Pozivamo sve vas koji ste bili dio naše kreativne priče u trećem ciklusu projekta „Budi kreativan i TI!“ da nam dostavite fotografije radova koje ste samostalno izradili tehnikama koje ste naučili na našim kreativnim radionicama. Ne zaboravite da je izgled fotografije jako važan i da su detalji bitni pa pokušajte ambijent ukrasiti prigodnim detaljima. Također, ne zaboravite učestvovati u nagradnim igrama u kojima u saradnji sa Fedi d.o.o. nagrađujemo kreativnost i poklanjamo repromaterijal za još kreativnosti.

Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica. Cilj ovog Projekta je jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje.

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

 

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

 

Back To Top
X