kalendar

April 18, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Pisanje i izrada projektnih prijedloga" - Udruženje poslodavaca Zenica

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

SEMINAR: “BUILDING TOGETHER ITALY & BOSNIA HERZEGOVINA” – 27. mart 2019

ICE Sarajevo – Agencija za promociju u inostranstvu i internacionalizaciju italijanskih preduzeća, u saradnji sa Italijanskim nacionalnim udruženjima: inžinjerskih firmi (OICE) i elektronskih i elektroteničkih firmi (ANIE), organizuje Seminar pod nazivom “Building Together Italy & Bosnia Herzegovina”, koji će se održati 27. marta u Sarajevu sa početkom u 9:00 sati u Hotelu Europe.

Seminar je posvećen prezentaciji različitih mogućnosti zajedničke saradnje između italijanskih i bosanskohercegovačkih firmi u sektorima energije, okoliša i transporta.

Događaj je koncipiran tako da predviđa jutarnju sesiju (seminarialnog karaktera) tokom koje će predstavnici institucija BiH predstaviti aktivne i buduće projekte u BiH iz pomenutih sektora, nakon koje će se održati B2B susreti između BiH i italijanskih učesnika, s ciljem promicanja međunarodne razmjene iskustva.

Italijanski učesnici su značajne inžinjerske firme iz oblasti energije, transporta i okoliša i firme aktivne u elektroenergetskom sektoru; spisak i kratka prezentacija se nalaze u prilogu.

Na događaj su pozvani svi zainteresovani BiH subjekti koji će imati priliku da razgovaraju o mogućnostima saradnje sa italijanskim firmama.

Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete ovom događaju kao i za susret sa italijanskim firmama, ljubazno Vas molimo da nas o tome obavijestite do 21. marta 2019. godine na broj telefona 033 276 560 ili e-mail adresu sarajevo@ice.it . Učešće je besplatno.

 

Formular za prijavu

Building Together

Back To Top
X