kalendar

Nothing from April 1, 2020 to May 1, 2020.

skip to Main Content

Poziv za učešće na seminaru „Rukovoditeljske vještine”

Poziv Za Učešće Na Seminaru „Rukovoditeljske Vještine”

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u saradnji sa Adizes South East Europe (ASEE) organizira seminar na temu „Rukovoditeljske vještine“. Seminar će se održati 16.05.2019. godine s početkom u 09:00 sati u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH (ul. Branislava Đurđeva 10, Sarajevo, V sprat).

Predavač na seminaru je Borislav Đurić, Senior Associate. U toku dosadašnje karijere sa ponosom ističe da je proveo preko sedam godina rada na poziciji generalnog direktora, uspostavio više od deset timova prodaje, nabavke i marketinga.

Za učešće na edukaciji je predviđena kotizacija u iznosu od 220 KM (+PDV). U cijenu je uključeno: stručna predavanja ASEE konsultanata, pisani materijali koji pokrivaju program, popis sudionika seminara s podacima za daljnje kontakte, certifikat, ručak, kafa i piće za vrijeme pauze. Popust 10% za 2 i više odnosno 20% za 5 i više učesnika iz iste organizacije/kompanije.

Prijava se vrši popunjavanjem prijavnog obrasca (prilog) i dostavljanjem istog na e-mail adresu seid.hadzibajric@komoraih.ba. Krajnji rok za dostavljanje prijava je 15.05.2019. godine do 12:00 sati.

Sve dodatne informacije u vezi seminara možete dobiti pozivom na broj telefona 033/566-206.

 

Poziv
Program
Prijava

 

Izvor:www.komorabih.ba

Back To Top
X