kalendar

April 18, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Pisanje i izrada projektnih prijedloga" - Udruženje poslodavaca Zenica

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

Poziv za učešće na seminaru „Rukovoditeljske vještine”

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u saradnji sa Adizes South East Europe (ASEE) organizira seminar na temu „Rukovoditeljske vještine“. Seminar će se održati 16.05.2019. godine s početkom u 09:00 sati u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH (ul. Branislava Đurđeva 10, Sarajevo, V sprat).

Predavač na seminaru je Borislav Đurić, Senior Associate. U toku dosadašnje karijere sa ponosom ističe da je proveo preko sedam godina rada na poziciji generalnog direktora, uspostavio više od deset timova prodaje, nabavke i marketinga.

Za učešće na edukaciji je predviđena kotizacija u iznosu od 220 KM (+PDV). U cijenu je uključeno: stručna predavanja ASEE konsultanata, pisani materijali koji pokrivaju program, popis sudionika seminara s podacima za daljnje kontakte, certifikat, ručak, kafa i piće za vrijeme pauze. Popust 10% za 2 i više odnosno 20% za 5 i više učesnika iz iste organizacije/kompanije.

Prijava se vrši popunjavanjem prijavnog obrasca (prilog) i dostavljanjem istog na e-mail adresu seid.hadzibajric@komoraih.ba. Krajnji rok za dostavljanje prijava je 15.05.2019. godine do 12:00 sati.

Sve dodatne informacije u vezi seminara možete dobiti pozivom na broj telefona 033/566-206.

 

Poziv
Program
Prijava

 

Izvor:www.komorabih.ba

Back To Top
X