kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

POZIV NOVIM PREDUZETNICIMA -Erasmus za mlade preduzetnike – međunarodni program razmjene, finansiran od strane Evropske unije

Kontaktirajući Agenciju za razvoj preduzeća Eda iz Banje Luke, posredničke organizacije za program Erasmus za mlade preduzetnike u Bosni i Hercegovini, predstavljamo vam nekoliko interesantnih informacija o programu u koji se možete uključiti ukoliko ste novi poduzetnik.

Erasmus za mlade preduzetnike je međunarodni program razmjene, finansiran od strane Evropske unije, koji pruža priliku budućim i novim preduzetnicima (do 3 godine iskustva) da uče od iskusnih preduzetnika koji vode mala preduzeća u drugim evropskim zemljama.

Kroz ovaj program, novi preduzetnici, kao i pojedinci koji planiraju da pokrenu svoje poslovanje, imaju priliku da rade uz iskusnog preduzetnika u nekoj drugoj zemlji učesnici od 1 do 6 mjeseci. Ovo im omogućava da steknu relevantne vještine za vođenje i rast poslovanja, uspostave vrijedne veze, dožive poslovne okruženja i nauče inovativne poslovne tehnike.

Najbolji način za prijavu preduzetnika iz ZDK je preko ovog linka (u pitanju je Google Form upitnik): https://docs.google.com/forms/d/1F4GO3ru47PKppi9eljsRQzyEgj8zCSCQqH2PhBWZ6FQ/edit?ts=64787429

Nakon što preduzetnici ostave svoje podatke, kolege iz Banja Luke će ih kontaktirati, razjasniti dileme i pratiti ih u svakom koraku pripreme prijave i pripreme posjete.

Također,  otvoreni su za organizovanje Zoom prezentacije ili informativne sesije za zainteresovane korisnike.

 

Pripremno uputstvo

EYE – NEs

Erasmus for Young Entrepreneurs za nove preduzetnike

Back To Top
X