kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

DRUGI CIKLUS KREATIVNIH RADIONICA IZAZVAO JOŠ VEĆI INTERES – „BUDI KREATIVAN I TI“ NASTAVLJEN RADIONICOM “DEKUPAŽ ZA POČETNIKE“

Zenička razvojna agencija ZEDA 23. maja 2019. godine pokrenula je drugi ciklus kreativnih radionica i nastavila implementaciju projekta „Budi kreativan i ti!“.
Prva u drugom ciklusu kreativnih radionica bila je „Dekupaž za početnike“ koja je realizovana 23.i 24. maja.
Edukator na ovoj radionici bila je Indira Šabanović koja je učesnicima pokazala osnove dekupaž tehnike.
Mjesta je i ovaj put bilo nedovoljno za sve koji su željeli učestvovati na ovoj radionici. Interes je ogroman, a broj mjesta ograničen pa je upravo to jedan od razloga zašto je „Dekupaž za početnike“ jedna od prvih radionica koje su ponovljene.
Oni koji su se uspjeli prijaviti, uživali su sa kistom u ruci oslikavajući željene motive i praveći podlogu na kutijama i tacnama koje su potom finalizirali lijepljeći salvete i omiljene motive. Svi učesnici na radionici prvi put su se susreli sa tehnikom dekupaž i izrazili veliko zadovoljstvo što se u Zenici realizuju kreativne radionice kojih je vrlo malo u cijeloj Bosni i Hercegovini.
Napominjemo da su sve radionice za učesnike besplatne ali je prijava OBAVEZNA.
Projekat finansira Agencija ZEDA i poziva sve one koji žele naučiti nešto novo i steći nove vještine, da prate najave kreativnih radionica i da se prijave na one koje im se čine najzanimljivije.
Radionice su namijenjene djeci, roditeljima, odgajateljima, nastavnicima, profesorima, studentima, (ne)zaposlenima, odnosno, dobrodošli su svi oni koji se žele okušati u svijetu kreativnog stvaranja.

Back To Top
X