kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZVJEZDANA IVANKOVIĆ:“ŽELIM OSTVARITI EKONOMSKU NEZAVISNOST“/SNOVI OD ČOKOLADE

Zvjezdana Ivanković (27) iz Vareša, završila je Opću gimnaziju u Varešu i svoje mjesto na tržištu pronašla je praveći personalizovane čokoladice. Kako kaže, izvršila je analizu tržišta i shvatila da je upravo to nešto u čemu bi mogla imati uspjeha. Facebook stranica Snovi od čokolade  pruža adekvatnu prezentaciju Zvjezdaninih proizvoda koji su odlični za poklon. Kako kaže, njeni najčešći kupci su oni koji prijatelje, djecu, rodbinu ili partnere žele iznenaditi slatkišima s određenom posvetom i porukom.


-„Na ovu ideju sam došla jer težim ostvariti svoj cilj, ekonomski se osamostaliti. Ja sam neko ko se konstantno trudi i ide ka boljem. Moj moto je „Da bih se prestala truditi moram biti u komi ili mrtva“ „ – rekla je Zvjezdana kojoj je ovo za sada dopuna kućnog budžeta ali teži ka tome da proširi posao i registruje djelatnost.
– „Ponosna sam na to što nakon svakog pada idem odlučnija dalje, a želim ostvariti ekonomsku slobodu i u tome ću uspjeti“ – rekla je Zvjezdana.
Ako i vi želite podijeliti priču o svom hobiju, poslu, profesionalnom ili privatnom dostignuću, osvojenoj nagradi, ako želite podijeliti priču koja bi drugima mogla biti primjer, koja bi nekoga mogla inspirisati i podstaknuti na korak naprijed, javite se na Ajna Hodžić. 

Back To Top
X