kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZERINA GEGIĆ – AMBICIOZNA TUZLANKA KOJA STVARA EVROPSKI POZNAT BREND-ZiZZa RUČNO RAĐENA OBUĆA

Tuzlanka Zerina Gegić (27) Bachelor ekonomije, Smjer: poslovni menadžment, direktorica je i dizajnerica u firmi ZiZZa d.o.o. iz Tuzle, koja se bavi proizvodnjom ženske ručno rađene obuće. Optimistična, temperamentna, uporna, tvrdoglava i komunikativna, Zerina je stvorila prepoznatljiv brend u Bosni i Hercegovini. Ipak, njen cilj je stvoriti evropski poznat brend, proširiti proizvodnju, edukovati mlade ljude za buduće zaposlenje, plasirati proizvode širom Evrope i kako ističe, jako bitno- usrećiti što više žena.

-„Ponosna sam što sam pokrenula posao u oblasti koja je poprilično zaboravljena u našoj zemlji i za koju je teško nabaviti neophodne materijale, a ujedno i plasirati finalni proizvod. Moja želja je stvoriti prepoznatljiv bh. brend u svijetu. Svi naši modeli su dostupni u novootvorenom izložbenom prostoru u Tuzli gdje je ujedno i jedan dio naše proizvodnje.Također, svi modeli se mogu naručiti putem Facebook stranice  [styled_link link=”https://www.facebook.com/zizzashoes/” variation=”blue” textColor=”#0000ff” target=”blank”]ZiZZa[/styled_link] i Instagram profila“ – rekla je Zerina.

 

Onda kada stvari ne idu po planu, Zerina pronalazi pozitivne stvari koje joj pomažu da jača izađe iz situacija koje nije željela.
-„Svako ima periode u životu u kojima ne ispunjava ono što je zamislio. Ja se tada prisjetim zašto sam započela ovaj posao, zašto ga volim i svih uspjeha koje sam postigla i prepreka koje sam prevazišla. Na taj način skupim snagu i dobijem vjetar u leđa“ – otkrila je Zerina.

A Vi, ako do sada niste kliknuli like na našu stranicu, učinite to sada klikom OVDJE.

Ako nam do sada niste ispričali svoju priču, a imate interesantnu priču o hobiju, započetom poslu, traženju ili pronalasku posla, promjeni posla, odlučnošću da karijeru okrenete u suprotnom smjeru, priču o odlasku u inostranstvo na nastavak obrazovanja ili u potrazi za poslom, javite nam se na ajna@zeda.ba ili nam pišite na Facebook.

Back To Top
X