kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZENIČANKE POKAZALE TALENAT ZA TAČKANJE😊/MANDALA RAT

Danas, 24.septembra 2020. godine, ZEDA je održala kreativnu radionicu „Mandala art“ koja podrazumijeva crtanje simbola u kružnom okviru. Mandala art je vrlo specifična vrsta umjetnosti i izuzetno atraktivna. Brojne tačkice različitog kolorita obične predmete pretvaraju u prava umjetnička djela.
Da su naši sugrađani zainteresovani za kreativno stvaralaštvo, učenje novih tehnika, vještina, nadogradnju postojećih, za nove izazove i prilike, potvrđuje činjenica da se i ovaj put tražilo mjesto više za učešće na radionici.

Bila je ovo još jedna radionica na kojoj se uz boje, kistove, četke, bockalice i drvene predmete puno učilo, vrijedno radilo i odlično zabavilo.Učesnici su oduševljeni prilikom koja im je otvorila vrata u mandala svijet i upravo danas su dobili priliku za novi hobi. Što je još važnije, obećali su da će samostalno nastaviti usavršavati naučeno, te da će nam dostaviti fotografije svojih prvih samostalno urađenih radova.
Projekat „Budi kreativan i TI!“ ima za cilj jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje.

Danas hobi, sutra posao!
Mogu drugi, zašto ne i ti?!

Ako se odlučite posvetiti mandala art-u i svoj hobi pretvoriti u posao, mi ćemo vam pomoći u tome. Vi u međuvremenu morate usavršiti svoje vještine i pokazati nam radove 😊!

Uskoro slijedi nova kreativna radionica.
Prati, prijavi se, učestvuj!
“Budi kreativan i ti!” 😊

#prijaviše_se
#naučiš
#usavršiš
#ispromovišeš
#unovčiš

Back To Top
X