kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZENIČANKA ZINETA MEŠINOVIĆ: „ZA OSTVARENJE SNOVA NIKADA NIJE KASNO!“ – Zeni ArtDecor

Dok jedni žele kule i gradove, drugi putovanje svijetom, treći princa iz bajke, četvrti…ko zna šta, mnogima bi ostvarenje sna bilo da rade posao koji vole. Upravo jedna od njih je Zineta Mešinović (44) iz Zenice, domaćica, koja se već četiri godine bavi izradom dekoracija za kuću, frizerske salone i kafiće.
Radi se o ukrasima od cvijeća i lampama koje su vrlo dekorativne i atraktivne. Sebe opisuje kao upornu, snalažljivu, komunikativnu, brzopletu i pozitivnu osobu koja je uvijek pozitivna i koja se vodi time da poslije kiše uvijek dođe sunce. Njeni kupci preporučuje je prijateljima i kako ističe, velika su joj motivacija pozitivni komentari zadovoljnih kupaca.

 

-„Moja želja je da pokrenem obrt i težim tome da budem samostalna u svakom smislu i da registrujem svoj posao“ – otkrila je Zineta čije proizvode možete pogledati na Facebook profilu Zineta Mešinović, na Facebook stranici Zeni ArtDecor  i Instagram profilu @artdecozen
-“Za ostvarenje snova nikada nije kasno, samo je potrebno volje i truda. Ako nešto zaista želite ostvariti, potrudite se” – poručila je Zineta.
Ako i vi želite podijeliti priču o svom hobiju, poslu, profesionalnom ili privatnom dostignuću, osvojenoj nagradi, ako želite podijeliti priču koja bi drugima mogla biti primjer, koja bi nekoga mogla inspirisati i podstaknuti na korak naprijed, javite se na Ajna Hodžić. 

 

 

 

Back To Top
X