kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZENIČANKA NEJLA HIBIĆ – MAŠTOVITA STUDENTICA KOJA IDEJU PRETVARA U UNIKATAN POKLON/SN POSTERI

Nejla Hibić (23) iz Zenice, studentica četvrte godine Metalurško-tehnološkog fakulteta u Zenici jedna je od onih koji su kreativni, maštoviti i svoje ideje pretvaraju u djela. Ona je iz hobija dobila posao koji je dopuna njenog studentskog džeparca. Naime, u početku Nejla je svoje proizvode pravila za rodbinu i prijatelje, ali posao se proširio na osnovu preporuka. Vremenom je stvorila brend i postala prepoznatljiva po svojim proizvodima. Ona je svoju kreativnost pretvorila u mali biznis tačno prije godinu dana, a kako ističe, planira jednog dana registrovati svoj darovni dućan gdje će se svi u nedostatku ideja moći izabrati unikatan poklon ili nešto za sebe.
Personalizirani posteri, mini posteri sa narukvicama, čokolade sa natpisima, pozivnice za vjenčanje i etikete dio su Nejline ponude. Upravo za ovo se odlučila u nedostatku unikatnih poklona, a da nije pokrenula SN Postere, kaže da bi pravila torte i kolače.

-„Ako ste negdje nešto vidjeli ili imate neku zamisao u glavi, kontaktirajte me i Vašu ćemo ideju zajedno pretvoriti u unikatan poklon. Svaki proizvod je priča za sebe, koju ja zajedno sa klijentom kreiram. Niti jedan proizvod nije isti, svaki ima posebnu notu i zato su to personalizirani dekorativni proizvodi. Radovi su dostupni svima, a cijene sam prilagodila standardu u kojem živimo“ – rekla je Nejla koja je proizvode prodavala i u Austriju, Njemačku i Holandiju na šta je naročito ponosna.

Svi zainteresovani za Nejline radove mogu posjetiti Facebook profil i stranicu: SN Posteri  i instagram profil: @sn_posteri i naći nešto što će vas sigurno oduševiti.
Ona je neko ko odmah kreće u realizaciju ideja i ne dopušta da je išta obeshrabri.

-„ Ja sam vječiti optimista, čovjek bez mašte je čovjek bez krila. Ako današnji dan nije bio dobar potrudit ću se da večer učinim odličnim, ne ostavljam ništa za sutra. Ako ne ide po planu ide po sudbini. Ljubav je pokretač svega, sve što radim radim sa puno ljubavi“ – rekla je Nejla.

-„Prioritet mi je da uspješno privedem kraju diplomski rad i samim time postanem dipl.ing. hemijske tehnologije, a zatim se posvetim pronalasku posla u struci. Uporedo s tim, trudit ću se da moji proizvodi budu još zanimljiviji i maštovitiji“ – rekla je Nejla.

A Vi, ako do sada niste kliknuli like na našu stranicu, učinite to sada klikom OVDJE.

Ako nam do sada niste ispričali svoju priču, a imate interesantnu priču o hobiju, započetom poslu, traženju ili pronalasku posla, promjeni posla, odlučnošću da karijeru okrenete u suprotnom smjeru, priču o odlasku u inostranstvo na nastavak obrazovanja ili u potrazi za poslom, javite nam se na ajna@zeda.ba ili nam pišite na Facebook.

Back To Top
X