kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZENIČANKA LEJLA SINANOVIĆ – POKRENULA SAM POSAO KOJI JE MOJA LJUBAV JOŠ OD DJETINJSTVA- SALON LJEPOTE – L.S. Beauty

Zeničanka Lejla Sinanović (24), mašinski tehničar po struci, jedna je od onih koji ne rade posao za koji su se obrazovali ali su vrlo uspješni u onome šta su odabrali da rade. Kako kaže, još kao djevojčica zanimala se za poslove koji se tiču ljepote ali je sticajem okolnosti život odveo u drugom smjeru. Ipak, diplomu mašinskog tehničara nikada nije iskoristila ali je odlučila slijediti svoje snove i usavršiti se za posao koji voli.
Naime, nakon 4 godine iskustva na poslovima manikure i pedikure, Lejla je odlučila napraviti korak naprijed i pokrenuti posao, te otvoriti salon ljepote L.S. Beauty u kojem u ponudi ima:

nadogradnju noktiju,
geliranje prirodnih noktiju,
pedikuru i geliranje noktiju na nogama,
izljevanje noktiju gel tehnikom,
oblikovanje i farbanje obrva, te
stavljanje umjetnih trepavica

-„Ovaj posao radim jer je to moja prva ljubav još od malih nogu i jednostavno uživam u svim poslovima koji su vezani za ljepotu. Očekujem uspjeh u svom poslu i krećem u nove radne pobjede, ali se jako radujem i novim poznanstvima i dobrom druženju“ – rekla je Lejla koja ističe da mnogo voli djecu, te da se ne bavi ovim poslom, vjerovatno bi bila odgajateljica u vrtiću.

-„Ponosna sam što sam sa svoje 24 godine uspjela ostvariti svoj san i sama otvoriti svoj salon. Zadovoljna sam svime što sam do sada ostvarila i nadam se da ću biti uspješna i da će se ljudima svidjeti ono što radim. Vjerujem u sebe i svoj uspjeh“ – rekla je Lejla čiji se salon L.S. Beauty nalazi na Mokušnicama na adresi Armije BiH br. 9.

A Vi, ako do sada niste kliknuli like na našu stranicu, učinite to sada klikom OVDJE.

Ako nam do sada niste ispričali svoju priču, a imate interesantnu priču o hobiju, započetom poslu, traženju ili pronalasku posla, promjeni posla, odlučnošću da karijeru okrenete u suprotnom smjeru, priču o odlasku u inostranstvo na nastavak obrazovanja ili u potrazi za poslom, javite nam se na ajna@zeda.ba ili nam pišite na Facebook.

Back To Top
X