kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZEJNEB DOGLOD POKAZALA PRVE SAMOSTALNE RADOVE NA STAKLU

Još jedna od učesnica kreativne radionice „Slikanje na staklu“ koju je ZEDA realizovala u okviru implementacije projekta „Budi kreativan i TI!, dostavila je fotografije svih prvih samostalnih radova.

Zejneb Doglod (12), na kreativnoj radionici „Slikanje na staklu“ pokazala je da je izuzetno talentovana za slikanje i uradila je jednu od najljepših čaša, te bila rame uz rame uz „neravnopravnu“ konkurenciju koju su činili odrasli. Ona je pokazala da ne zaostaje za njima, naprotiv.


Kod kuće je samostalno nastavila vježbati ono što je naučila na našoj radionici i dostavila fotografiju oslikanog tanjira s motivima sunca, palmi, mora, delfina i naravno, sve to je zaokružila motivima ljubavi. <3

Također, oslikala je i vazu na kojoj je naslikala medvjedića. Onako kako to samo djeca mogu, Zejneb nam je stavila osmijeh na lice i obradovala nas fotografijama svojih prvih radova.

Pokazala je da je vrijeme provedeno na radionici iskoristila na najbolji mogući način i da joj se svidjelo ono što je naučila jer je nastavila samostalno vježbati. Da li će nastaviti slikati na staklu i dobiti novi hobi, pokazaće vrijeme i javiće nam Zejneb.
Bravo Zejneb, a mi pozivamo sve vas koji ste bili na radionici „Slikanje na staklu“ da nam pošaljete fotografije svojih prvih samostalnih radova.
Također, pozivamo vas koji ste bili na našim kreativnim radionicama da nas obavijestite ukoliko jedna od dvije tehnike (dekupaž i slikanje na staklu) koje smo do sada naučili raditi u okviru trećeg ciklusa ovog Projekta, postanu vaš hobi. Mi ćemo vam pomoći da ga ispromovišete i pretvorite u posao.
U međuvremenu, od svih vas učesnika očekujemo puno vježbanja, usavršavanja, mnogo napretka i samostalno urađenih predmeta čije fotografije ćete nam poslati.

#prijavi se
#nauči
#izvježbaj
#usavrši
#fotografiši
#pošalji

Budi kreativan i TI!

Danas hobi, sutra posao!

Back To Top
X