kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZEDA VAS POZIVA NA KREATIVNU RADIONICU: „OBLIKOVANJE GIPSOM“/“BUDI KREATIVAN I TI!“

Agencija ZEDA organizuje još jednu kreativnu radionicu u okviru projekta „Budi kreativan i TI“ namijenjenu učenju novih vještina, jačanju kompetencija, ekonomskom osnaživanju i kreativnom stvaranju. Ovaj put, radi se o radionici „OBLIKOVANJE GIPSOM“.
Čak i ako niste ljubitelj izrađivanja ukrasa ili namještaja, ova radionica zasigurno će vas osvojiti svojom jednostavnošću i mogućnostima oblikovanja.
Nekoliko plastičnih boca i čaša, krpe/majice/deke, smjesa za gips i voda dovoljni su za izradu mnoštva različitih saksija, svijećnjaka, posudica, teglica ili pak držača za vrata koji će ukrasiti svaki prostor. Ako želite, nakon sušenja možete ih i obojiti, te dodati ukrase po želji.
Ako želite naučiti nešto novo i dobiti novi hobi koji ćete sutra moći pretvoriti u posao, ovo je idealno za vas. PRIJAVITE SE!
Vlastitim rukama možete napraviti gipsane predmete, a metoda je vrlo jednostavna. Uz malo truda i puno mašte, stvorit ćete vrlo atraktivne i unikatne predmete.

Projekat finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica.

1. Datum: 15.septembra 2020. godine
2. Početak: 10:00 sati
3. Radionica je namijenjena za učesnike od 15 do 50 godina starosti

Učešće na radionicama je BESPLATNO ali je prijava OBAVEZNA. Prednost dajemo onima koji nisu bili na našim radionicama i onima koji su nam dokazali da učestvuju na radionicama kako bi naučeno nastavili primjenjivati.

Radionica će se održati u prostorijama Agencije ZEDA (Poslovna zona Zenica 1, Zmaja od Bosne bb, II sprat- Impulsni kreativni centar).
Kontakt osoba u Agenciji ZEDA je Ajna Dedić, prijaviti se možete isključivo telefonski na 032 449 – 412.

Rok za prijave – do popune mjesta!

VAŽNA NAPOMENA: Svi učesnici su dužni nositi maske tokom radionice odnosno ponašati se u skladu sa Naredbom Križnog štaba civilne zaštite Federacije Bosne i Hercegovine.

Back To Top
X