kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZEDA VAS POZIVA DA SE PRIJAVITE ZA UČEŠĆE NA RADIONICI CRTANJA NA ALUMINIJSKOJ FOLIJI

Zenička razvojna agencija ZEDA 23. maja 2019. godine pokrenula je drugi ciklus kreativnih radionica i nastavila implementaciju projekta „Budi kreativan i ti!“.

U novom ciklusu do sada su realizovane 3 radionice. ZEDA će ponoviti neke od najtraženijih radionica iz prvog ciklusa, ali će sugrađane obradovati i potpuno novim radionicama među kojima je nova radionica „CRTANJE NA ALUMINIJSKOJ FOLIJI ZA POČETNIKE“.

Pozivamo sve one koji žele naučiti crtati na aluminijskoj foliji da se prijave za učešće na kreativnoj radionici „CRTANJE NA ALUMINIJSKOJ FOLIJI ZA POČETNIKE“.

Učešće je besplatno, a projekat „Budi kreativan i ti!“ u okviru kojeg se realizuju kreativne radionice finansira Agencija ZEDA.

Radionica će se održati u prostorijama Agencije ZEDA u Zenici (Poslovna zona Zenica 1, Zmaja od Bosne bb), 01.jula 2019. godine u vremenu od 11:00 – 15:00 sati.

Radionica je namijenjena za učesnike starosti od 12 do 50 godina.

Svi zainteresovani za učešće na radionici mogu se prijaviti tako što će dostaviti ime i prezime, koliko godina imaju i brojt telefona na e-mail: ajna@zeda.ba ili na broj 032 449 -412.

Rok za prijave je 28.juni 2019. godine.

Kontakt osoba u Agenciji ZEDA je Ajna Dedić.

Back To Top
X