kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZEDA VAS POZIVA DA ISPRIČATE SVOJU PRIČU!

BESPLATNO ISPROMOVIŠETE SVOJU IDEJU, BIZNIS, PROIZVOD, USLUGU, PREDSTAVITE SVOJ USPJEH, ZAMISAO, ŽELJU, DOSTIGNUĆE…

 

Agencija ZEDA 2013. godine pokrenula je Blog na svojoj službenoj stranici www.zeda.ba i Facebook stranici ZEDA  kako bi na ovaj način BESPLATNO podržala i predstavila sve one koji imaju priču za koju se treba čuti.
Preko 700 mladih ljudi, preko 700 toliko sličnih, a toliko različitih priča smo do sada predstavili i nastavljamo dalje jer za kvalitetnu ideju, za dobar primjer, za zanimljivo iskustvo, treba se čuti, a mi smo vaš glas.
Nerijetko smo upravo mi bili odskočna daska onima koje smo predstavili putem Bloga, te su nas mediji kontaktirali kako bi i sami uradili priču sa našim sagovornikom/sagovornicom. Vrlo često, to je bila njihova prva profesionalna prezentacija i prilika za saradnju sa medijima.
Nebrojeno puta smo dobili riječi hvale i podrške od onih o kojima smo pisali putem #Bloga istaknuvši koliko smo im pomogli na različite načine (od novih kontakata, saradnje, prezentacije u medijima, do velikog interesa za njihove proizvode ili usluge).
Samo kvalitetno odabrani oblici, mediji i instrumenti marketinške komunikacije direktno su proporcionalni dobrom pozicioniranju marketinga i njegovih subjekata u društvu u cjelini.
Zbog toga, ovaj put pozivamo sve vas koji imate interesantnu priču da nam se javite i svoje iskustvo o hobiju, o pretvaranju hobija u biznis, o započetom poslu, traženju ili pronalasku posla, promjeni posla, odlučnošću da karijeru okrenete u suprotnom smjeru, priču o odlasku u inostranstvo na nastavak obrazovanja ili u potrazi za poslom podijelite sa nama.
Kontakt osoba u Agenciji ZEDA je Ajna Dedić koju možete kontaktirati putem Facebook profila Ajna Hodžić, putem maila ajna@zeda.ba ili na 032 449-412.
Radujemo se saradnji i nastavljamo istim tempom 😉

Back To Top
X