kalendar

April 18, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Pisanje i izrada projektnih prijedloga" - Udruženje poslodavaca Zenica

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

ZEDA USKORO ORGANIZUJE TREĆI CIKLUS KREATIVNIH RADIONICA/“BUDI KREATIVAN I TI!“

Nakon što je Agencija ZEDA u 2019. godini počela implementaciju projekta „Budi kreativan i TI!“ u okviru kojeg je u prva dva ciklusa realizovala 21. kreativnu radionicu, projekat se nastavlja i slijede nove kreativne radionice.
Do sada je na radionicama učestvovalo više od 300 zainteresovanih za umjetnost, kreativnost, rukotvorine, novi hobi i pretvaranje hobija u posao.
Uskoro slijedi najava prve kreativne radionice u okviru trećeg ciklusa implementacije projekta “Budi kreativan i TI!”

Nove radionice, nova pravila učešća!
Nove ideje, nove šanse za učenje!
Sa nama isprobavate, smišljate, kreirate!
Zajednički otvaramo vaša vrata za novi hobi koji ćete pretvoriti u biznis!

Sa nama pravite „temelj za kuću koju ćete sami izgraditi!“ Šta to znači? To znači da ćemo vam mi pokazati, naučiti vas tehnike, načine, dati vam prijedloge i neke ideje, a vi ćete to samostalno nastaviti vježbati osmišljavajući nove ideje i vježbajući tehnike.
(Ne zaboravite nam poslati ono što ste samostalno napravili nakon što ste učestvovali na našim dosadašnjim kreativnim radionicama).

Danas hobi, sutra posao!

 

Napominjemo:
Cilj projekta „Budi kreativan i ti!“ je jačanje kompetencija i sticanje novih vještina koje će biti podloga svima onima koji usavrše tehnike i vještine kreativnog stvaranja da u budućnosti hobi pretvore u posao.
ZEDA već 7 godina putem rubrike #Blog predstavlja mlade i uspješne ljude i njihove priče prezentuje javnosti kako bi upravo oni možda bili inspiracija nekome da se pokrene.
ZEDA je do sada napisala preko 850 priča o mladim i kreativnim ljudima koji su predstavili sebe, svoj hobi, posao, uspjeh, ideju, plan, zamisao, poslovnu želju ili pak ideju. Upravo njihove priče, ideje, uspjesi, putevi i načini realizacije pomoći će mnogima koji i sami razmišljaju da se okušaju u nečemu sličnom.
Kreativne radionice su prilika da saznate da li nešto možete, koliko ste u tome dobri, na koji način se nešto kreira, radi, da naučeno usavršite i pretvorite u biznis. Mogu drugi, zašto ne i ti?
Danas hobi,sutra posao!

Pratite nas na www.zeda.ba i na Facebooku ZEDA  ne propustite priliku da zauzmete svoje mjesto na jednoj od radnioca.

„Budi kreativan i TI!“

Back To Top
X