kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZEDA U SARADNJI S KREATIVCIMA ORGANIZOVALA SRETNI NOVEMBAR I PROMOVISALA MALE BIZNISE

Agencija ZEDA već 6 godina putem rubrike #Blog uspješno sarađuje s mladim ljudima širom Bosne i Hercegovine i prezentuje priče o njihovim hobijima, poslovima, uspjesima, poslovnim idejama i planovima, promoviše njihov rad i pruža im priliku da predstave sebe i ono čime se bave. Blog ima za cilj pružiti prostor svima onima koji imaju priče koje su vrijedne pažnje. Radi se o pričama koje sutra mogu biti ideja i primjer onima koji i sami razmišljaju da se okušaju u nečemu sličnom.
Treba napomenuti da ZEDA u saradnji s Gradom Zenicom omogućuje start-upima, MSP putem Biznis inkubatora Zenica da započnu svoje djelovanje i uz subvencioniranu cijenu stanarine, savjetodavnu pomoć i što manje troškove započnu vlastitu privrednu djelatnost. To je prilika da preduzeća razviju posao i osnaže se u Biznis inkubatoru Zenica koje napuštaju nakon 5 godina i nastavljaju poslovanje pod tržišnim uslovima, a svoje mjesto ustupaju početnicima.
Ne treba zaboraviti ni javne pozive i sredstva namijenjena pokretanju biznisa, brojne javne pozive, grant sredstav i cijelu sistemsku podršku za pokretanje ili razvoj biznisa koje realizuje Grad Zenica.
Mnoge priče o onima koji su hobi pretvorili u ozbiljan posao koji su razvili ZEDA je predstavila upravo putem rubrike #Blog.
Kako se bliži kraj godine i decembar je mjesec darivanja, ZEDA je u saradnji s kreativcima organizovala SRETNI NOVEMBAR kako bi ispromovisala male biznise i produžila period darivanja. Zajedničkim snagama, ZEDA i kreativci organizovali su 18 nagradnih igara. Danas su okončane posljednje nagradne igre u SRETNOM NOVEMBRU,a mi vam već ubrzo pripremamo nova iznenađenja.
Veliko hvala svim kreativcima koji su učestvovali i dali svoj doprinos u organizaciji nagradnih igara i darovanju onih koji su podržali SRETNI NOVEMBAR.

 

Hvala:
Enisi Bezdrob – Cerić- TORTE IZNENAĐENJA
Zineti Mešinović – ZENI ART DECOR
Selvedini Čović – MOJA SVAŠTARA
Melisi Kovačević – SAPUNI EMELY
Amri Mušiji – MADE WITH LOVE BY AMRA
Sabini Kušljugić – KREATIVNI RADOVI
Mireli Mandžo i Dragici Mihajlović – MD DIZAJN
Elmi Bjelić – SCHMUCK ELMI
Zvjezdani Ivanković – SNOVI OD ČOKOLADE
Nežli Adilagić – DOTS
Saneli Mustafić – STVARAONICA SM
Preduzeću Eko Etna Zenica
Saneli Kovač – LASER GIFT SHOP BA
Sabiri Grcić – HAPPY WALL DEKORACIJE
Muneveri Šut – NAKIT OD POLUDRAGOG KAMENJA I KRISTALA
Amri Mađuka – TORTE AMRA MANDJUKA HUREM
Mirzi Huskić – NAKIT OD MAKRAMEA i
Vesni Malić – VRHUNSKI DOMAĆI LIKERI i UNIKATNI POKLONI

 

Hvala svima onima koji su se igrali, dijeli postove, lajkali stranice, doprinijeli boljoj vidljivosti i promociji kreativaca i njihovog rada, a čestitke onima koji su odnijeli nagrade i bili najsretniji.

Pročitajte najsimpatičnije komentare nekih od učesnika:

Back To Top
X