kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZEDA U SARADNJI S KREATIVCIMA ORGANIZOVALA SRETNI NOVEMBAR – BROJNE NAGRADNE IGRE SU U TOKU – IGRAJ SE I TI!

Agenciju ZEDA je osnovao Grad Zenica 2004. godine s ciljem ekonomskog razvoja, pomoći razvoju MSP i kreiranju povoljnog ambijenta što sveukupno vodi ka razvoju zajednice ili regije. Za petnaest godina djelovanja ZEDA je implementirala, bila partner i sufinansijer na desetine projekata iz različitih oblasti.
ZEDA jedina u BiH ima rubriku #Blog posvećenu isključivo mladima, njihovim idejama, uspjesima i biznisima.
ZEDA već 6 godina putem rubrike #Blog predstavlja mlade i uspješne ljude i njihove priče prezentuje javnosti kako bi upravo oni možda bili inspiracija nekome da se pokrene i sam pokuša nešto slično.
ZEDA je putem #Bloga do sada predstavila preko 800 priča o mladim i kreativnim ljudima koji su predstavili sebe, svoj hobi, posao, uspjeh, ideju, plan, zamisao ili poslovnu želju. Upravo njihove priče, ideje, uspjesi, putevi i načini realizacije pomoći će mnogima koji i sami razmišljaju da se okušaju u nečemu sličnom.
-„Mi imamo ono što drugi nemaju – #Blog koji pruža mogućnost besplatne promocije biznisa, hobija, uspjeha, plana ili želje. Nastojimo sve one koji su u nečemu odlični ili neobični, koji bi mogli biti primjer drugima, čija bi priča mogla inspirisati nekoga ili iz koje bi mogli nešto naučiti, izvući pouku, iz koje bi i sami mogli razviti ideju pronaći, kontaktirati i predstaviti jer oni su to svojim radom zaslužili. Mnogi znaju napraviti proizvod ali ga ne znaju adekvatno predstaviti, fotografisati, promovisati i zato smo se mi odlučili da ih putem #Bloga profesionalno predstavimo javnosti. Mnogima je upravo naša priča bila prilika da mediji saznaju za njih, prilika za nove kupce, nova partnerstva ili saradnju na šta smo naročito ponosni” – rekli su iz Agencije ZEDA.
ZEDA je od jučer pokrenula 10 nagradnih igara u saradnji s kreativcima.
-„Decembar je mjesec darivanja i radosti. Mi smo željeli da i novembar učinimo interesantnim, veselim i mjesecom darivanja kako bismo produžili period darivanja i Novu 2020. godinu dočekali nasmijani i raspoloženi. Ponosni smo na kreativce koji su se odazvali i podržali našu ideju, te svoje proizvode ponudili za nagrade. ZEDA ima puno razloga za radost i ponos jer je 2019. godina bila sjajna i mnogi projekti su uspješno implementirani, realizacija novih projekata je u toku, brojne aktivnosti predviđene za 2019. su uspješno realizovane” – ponosni su iz Agencije ZEDA.

Back To Top
X