kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZEDA REALIZOVALA 15 KREATIVNIH RADIONICA U TREĆEM CIKLUSU PROJEKTA „BUDI KREATIVAN I TI!“

U trećem ciklusu projekta „Budi kreativan i TI!“ ZEDA je realizovala niz kreativnih radionica na kojima su učestvovali svi oni koji su se zainteresovali za kreativnost i učenje tehnika kreativnog stvaranja.
U trećem ciklusu na radionicama je učestvovalo više od 200 učesnica i za svaku radionicu se tražilo mjesto više.
Učesnice su dobile priliku da nauče metode, procese i pravila izrade različitih kreativnih tehnika.
Da su ručni radovi cijenjeni, skupi i atraktivni, neupitno je. Da je kreativac biti lako, nije. Da je potrebno mnogo vremena, strpljenja, pažnje, detalja, autentičnosti, truda i inovativnosti, neosporno je, ali da svaki proizvod ima svog kupca i da smo svjedoci da oni koji se pokažu kao najkreativniji, vrlo dobro plasiraju svoje radove, potvrđeno je.
Kreativne radionice su temelj i ulaznica za sve one koji žele dobiti novi hobi koji će moći usavršiti i vremenom ga pretvoriti u posao. Društvene mreže pune su objava raznih kreativnih radova za koje nikada niste ni znali da se mogu napraviti. Sve to kreativci prodaju i mnogi od njih sebi kreiraju radno mjesto i posao od kojeg žive.
U trećem ciklusu ovog Projekta, ZEDA je svakodnevno dobivala rezultate nakon kreativnih radionica koje su dostavljale učesnice radionica. To su fotogorafije radova koje su samostalno nastavile praviti i time vježbati, te usavršavati tehnike koje su naučile na kreativnim radionicama. Nekoliko njih je već kreiralo svoje art stranice i započelo ozbiljnu art priču, a mnoge od njih su na tom putu.
Bila je ovo još jedna prilika da učesnice steknu nove vještine, ojačaju kompetencije i otvore mogućnost da novi hobi sutra pretvore u posao. Danas hobi, sutra posao! Mogu drugi, zašto ne i TI?!
Uskoro slijedi novi ciklus kreativnih radionica i mnogo iznenađenja.
Nastavite pratiti Agenciju ZEDA i budite dio naše kreativne priče!
„Budi kreativan i TI!“

Back To Top
X