kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZEDA POZIVA ZENIČKE PRIVREDNIKE DA KORISTE USLUGE CENTRA ZA PODRŠKU PODUZETNICIMA I INVESTITORIMA-BusinessPoint Zenica

Centar za podršku poduzetnicima i investitorima – Business Point Zenica rezultat je učešća Agencije ZEDA u EU ProLocal programu zajedno sa partnerima-Gradom Zenicom i Udruženjem poslodavaca Zenica. Ovaj Centar je smješten u Poslovnoj zoni Zenica 1 u zgradi Agencije ZEDA i zvanično je otvoren 25. oktobra 2018. godine.
ZEDA poziva zeničke privrednike da besplatno koriste BusinessPoint Zenica za održavanje sastanaka, prezentacija, potpisivanja ugovora, sporazuma, sklapanje novih partnerstava, održavanje radionica i sl.
-„Želimo i na ovaj način podržati naše privrednike i omogućiti im da potpuno besplatno koriste prostorije BusinessPoint Zenica. Mnoga preduzeća nemaju adekvatne kancelarije u kojima mogu održati sastanak ili dovesti poslovnog partnera, te je BusinessPoint idealno mjesto upravo za to. Sve što trebaju jeste da se najave i iskažu interes. Naša vrata su širom otvorena i svi su dobrodošli“ – pojašanjavaju iz Agencije ZEDA ističući da je ovaj Centar mjesto na kojem se promovišu kapaciteti zeničke privrede, programi poticanja zapošljavanja te se povezuju investitori sa domaćim privrednicima s ciljem ostvarivanja zajedničkih projekata i poslovanja, međusobnih partnerstava i proširenja saradnje.
U sklopu BusinessPonita postoji i show room – izložbeni prostor namijenjen prezentaciji domaćim proizvodima, te ZEDA poziva sve zeničke privrednike koji do sada nisu izložili svoje proizvode (besplatno) da se odazovu pozivu i najupečatljivijim proizvodom predstave svoje preduzeće.
Da biste koristili usluge Centra da podršku poduzetnicima i investitorima, kontaktirajte mirza@zeda.ba ili 032 445 832.

Back To Top
X