kalendar

April 18, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Pisanje i izrada projektnih prijedloga" - Udruženje poslodavaca Zenica

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

ZEDA POZIVA UČESNIKE KREATIVNE RADIONICE „SLIKANJE NA STAKLU“ DA DOSTAVE FOTOGRAFIJE KREATIVNIH RADOVA

U okviru projekta „Budi kreativan i TI!“, ZEDA je jučer realizovala 23. kreativnu radionicu. Ova radionica – „Slikanje na staklu“ učesnicima je pružila priliku da nauče oslikavati staklene predmete. Uz kistove, boje, četke, lakove i šablone, učesnici su obične predmete pretvorili u unikate. Bio je to njihov prvi susret s ovom tehnikom i svakako početak jedne nove kreativne priče.

-„Molimo vas da ukoliko nastavite slikati na staklu, a rezultat je onoga što ste naučili na našoj kreativnoj radionici, dostavite fotografije vaših radova na ajna@zeda.ba ili na Facebook profil ZEDA. Svi koji dostave fotografije svojih radova bit će specijalno nagrađeni, a o čemu se radi saznaće nakon što budu vrijedni i izrade nešto novo ovom tehnikom, te dostave fotografije na gore navedene adrese. Također vas molimo da nas obavijestite ukoliko slikanje na staklu postane vaš hobi. Mi ćemo vam pomoći da ga ispromovišete i pretvorite u posao “ – pojasnili su iz Agencije ZEDA.

Projekat „Budi kreativan i TI!“ ima za cilj učesnicima pružiti priliku da steknu nova znanja, vještine i da ojačaju svoje kompetencije. Do sada su održane 23 kreativne radionice s više od 300 učesnika, a „Slikanje na staklu“ je druga realizovana radionica u trećem ciklusu projekta „Budi kreativan i TI!“.

Danas hobi, sutra posao!
Projekat finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica.
Budi kreativan i TI!
Svi vi koji do sada niste bili dio ove kreativne priče, pratite ZEDA  ili www.zeda.ba i prijavite se za učešće već na sljedećoj radionici za koju će prijave biti otvorene uskoro.

Back To Top
X