kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZEDA POZIVA UČESNIKE KREATIVNE RADIONICE „DEKUPAŽ U 4 KORAKA“ DA DOSTAVE FOTOGRAFIJE KREATIVNIH RADOVA

Radionica „Dekupaž u 4 koraka“ učesnicima je pružila priliku da nauče nešto novo i pokušaju kreirati dekupaž tehnikom. Uz makaze, salvete, boje, kistove, četke i šablone, učesnici su obične predmete pretvorili u unikate. Bio je to njihov prvi susret s ovom tehnikom pa su predmeti s jučerašnjih fotografija, njihovi prvi radovi ovom tehnikom.
-„Nadamo se da je jučerašnje učešće bilo samo početak vašeg kreativnog stvaranja i da ćete samostalno nastaviti usavršavati ono što ste naučili. Molimo vas da svi vi koji kod kuće izradite nešto dekupaž tehnikom, a rezultat je onoga što ste naučili na našoj kreativnoj radionici, da dostavite fotografije vaših radova na ajna@zeda.ba ili na Facebook profil ZEDA .To će nam biti pokazatelj da niste vrijeme potrošili uzalud i da ste dobili hobi koji ćete ukoliko nastavite izoštravati i usavršavati vještine, preciznost, način i tehniku nanošenja, sušenja, dodavanja detalja, moći hobi pretvoriti u posao, a mi ćemo vam u tome pomoći”-rekli su izAgencije ZEDA.
Svi koji dostave fotografije svojih radova bit će specijalno nagrađeni, a o čemu se radi saznaće nakon što budu vrijedi i izrade nešto novo dekupaž tehnikom, te dostav fotografije na gore navedene adrese.
Projekat „Budi kreativan i TI!“ ima za cilj učesnicima pružiti priliku da steknu nova znanja, vještine i da ojačaju svoje kompetencije. Do sada su održane 22 kreativne radionice s više od 300 učesnika, a „Dekupaž u 4 koraka“ je prva realizovana radionica u trećem ciklusu projekta „Budi kreativan i TI!“.
Danas hobi, sutra posao!
Projekat finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica.

Budi kreativan i TI!

Svi vi koji do sada niste bili dio ove kreativne priče, pratite ZEDA ili www.zeda.ba i prijavite se za učešće već na sljedećoj radionici za koju će prijave biti otvorene uskoro.

Back To Top
X