kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZEDA ORGANIZUJE KREATIVNU RADIONICU – „IZRADA NAKITA – HOBBY OR ART CAREER“ – OTVORENE PRIJAVE

U okviru trećeg ciklusa implementacije projekta „Budi kreativan i ti!“ ZEDA organizuje novu radionicu: „IZRADA NAKITA – HOBBY OR ART CAREER“. Radi se o radionici na kojoj će učesnici naučiti proces pravljenja nakita i mogućnosti koje perlice, kristali, kopče, privjesci, sajle i klješta pružaju.
Nakit je neizostavan ukras na svima onima koji drže do svog izgleda i žele izgledati lijepo, neobično i privlačno. Mnogi izdvajaju velike sume novca kako bi kupili unikatne, ručno rađene primjerke nakita koje će uskladiti s odjevnim kombinacijama.
Društvene mreže pune su kreativaca koje se bave izradom nakita koristeći različite tehnike. Ukoliko ste razmišljali da se i sami okušate u pravljenju nakita i dobijete hobi koji ćete uskoro možda baš i vi promovisati putem društvenih mreža, te ga pretvoriti u posao, prijavite se.
Da biste znali da li ste u pravljenju nakita vješti, hoćete li to moći i znati, morate pokušati, a da biste pokušali, morate se prijaviti na 032 449-412 (kontakt osoba je Ajna Dedić).
Prednost imaju oni koji do sada nisu učestvovali na našim radionicama i oni koji su dokazali da su naučeno nastavili primjenjivati!

Radionica će se održati:
Datum: 03.11.2020. godine
Radionica počinje u 10:00 sati
Ciljna grupa: od 15 do 50 godina

Ovaj projekat ima za cilj jačanje kompetencija i sticanje novih vještina, te ekonomsko osnaživanje žena.
Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica.

Sponzor ove radionice je FEDI  d.o.o. Zenica. Ovo preduzeće se bavi uvozom i prodajom svih vrsta repromaterijala za ručne radove, pozamanterije, repromaterijala za torbe, konci, vune, repromaterijali za dekupaž i još mnogo toga iz segmenta Art i Hobby programa. Sa tradicijom od 10 godina, u segmentu tržišta koje pokriva na teritoriji BiH, lider su na tržištu BiH u segmentu Art i Hobby repromaterijala.

Radionica će se održati u prostorijama Agencije ZEDA (Poslovna zona Zenica 1, Zmaja od Bosne bb, II sprat- Impulsni kreativni centar).

Rok za prijave – do popune mjesta!
VAŽNA NAPOMENA: Svi učesnici su dužni nositi maske tokom radionice odnosno ponašati se u skladu sa Naredbom Križnog štaba civilne zaštite Federacije Bosne i Hercegovine.

 

#prijaviše_se
#naučiš
#usavršiš
#ispromovišeš
#unovčiš

Budi kreativan i TI!

Back To Top
X