kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZEDA ORGANIZUJE KREATIVNU RADIONICU-„CRTANJE NA ALUMINIJSKOJ FOLIJI“-OTVORENE PRIJAVE

Agencija ZEDA organizuje novu kreativnu radionicu u okviru projekta „Budi kreativan i Ti“, „Crtanje na aluminijskoj foliji“.
Ovo je tehnika koja zahtijeva mnogo strpljenja i vremena, mirnu ruku i puno pažnje, ali nakon što ugledate rezultat, znat ćete da je vrijedilo.
Kako i na koji način se dobivaju slike na aluminijskoj foliji, saznajte na radionici koja će se održati 12. novembra 2020. godine (s početkom u 10: 00 sati).
Možda ćete baš vi nakon učešća na ovoj radionici, usavršiti ovu tehniku, ispromovisati, dobiti hobi pa i kreativni posao. Ne znate da li ste u nečemu vješti, da li nešto znate ili možete, sve dok ne probate. Da biste naučili crtati na aluminijskoj foliji, prijavite se na 032 449-412 (kontakt osoba je Ajna Dedić).
Ciljna grupa: od 15 do 50 godina starosti.

Učešće je besplatno, a PRIJAVA OBAVEZNA!
Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica.
Ovaj projekat ima za cilj jačanje kompetencija i sticanje novih vještina, te ekonomsko osnaživanje žena.

Radionica će se održati u prostorijama Agencije ZEDA (Poslovna zona Zenica 1, Zmaja od Bosne bb, II sprat- Impulsni kreativni centar).

Rok za prijave – do popune mjesta!
VAŽNA NAPOMENA: Svi učesnici su dužni nositi maske tokom radionice odnosno ponašati se u skladu sa Naredbom Križnog štaba civilne zaštite Federacije Bosne i Hercegovine.

 

#prijaviše_se
#naučiš
#usavršiš
#ispromovišeš
#unovčiš

 

Budi kreativan i TI!

Back To Top
X