kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZEDA ORGANIZOVALA KREATIVNU RADIONICU – „IZRADA NAKITA – HOBBY OR ART CAREER“

Danas 03.novembra 2020. godine ZEDA je uspješno realizovala još jednu kreativnu radionicu „IZRADA NAKITA – HOBBY OR ART CAREER“. Kreativne radionice dio su implementacije projekta „Budi kreativan i TI!“ koji ima za cilj jačanje kompetencija i sticanje novih vještina, te ekonomsko osnaživanje žena.
Na današnjoj radionici, učesnice su naučile proces pravljenja nakita i mogućnosti koje perlice, kristali, kopče, privjesci, sajle i klješta pružaju.
Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica.

Sponzor ove radionice bio je FEDI  d.o.o. Zenica. Ovo preduzeće se bavi uvozom i prodajom svih vrsta repromaterijala za ručne radove, pozamanterije, repromaterijala za torbe, konci, vune, repromaterijali za dekupaž i još mnogo toga iz segmenta art i hobby programa. Sa tradicijom od 10 godina, u segmentu tržišta koje pokriva na teritoriji BiH, lider su na tržištu BiH u segmentu art i hobby repromaterijala.

Pozivamo učesnice današnje radionice koje nastave praviti nakit, a najavile su da hoće, da nam dostave fotografije svojih prvih radova. Ukoliko izrada nakita postane vaš hobi, pa ga usavršite do te mjere da ga možete pretvoriti u posao, javite nam jer mi ćemo vam u tome pomoći. ZEDA je već podržala nekoliko učesnica kreativnih radionica koje su svoj hobi počele pretvarati u biznis i radove usavršile do te mjere da se narudžbe nižu jedna za drugom, a preporuke otvaraju nova vrata.

#prijaviše_se
#naučiš
#usavršiš
#ispromovišeš
#unovčiš

Budi kreativan i TI!

Back To Top
X