kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZEDA ODRŽALA TREĆU RADIONICU U TREĆEM CIKLUSU PROJEKTA “BUDI KREATIVAN I TI” -“NAKIT U 4 KORAKA”

U okviru trećeg ciklusa implementacije projekta „Budi kreativan i ti!“ ZEDA je organizovala novu kreativnu radionicu: „NAKIT U 4 KORAKA“ tokom koje su učesnici naučili praviti nakit u samo nekoliko koraka.
Izmjeri, naniži, stavi ukrase/kopče i spoji. Dobro zvuči, zar ne?! 😀
Čini se lako ali potrebno je poznavati tehniku, potrebno je vremena, mašte i upornosti da se nauči izrađivati nakit. Nije lako ni izdvojiti se iz mase i privući pažnju svojim proizvodima. Mogu drugi, zašto ne i ti?!
Za one koji drže do svog outfita i stila, nakit je nezaobilazan. Svakodnevno gledate na društvenim mrežama brojne kreativce koji izrađuju nakit različitim tehnikama i plasiraju ga na tržište, prodaju i zarađuju.
Pozivamo sve vas koji ste učestvovali na današnjoj radionici, kada samostalno nastavite usavršavati ovu tehniku i praviti nakit, da nam na Facebook Agencije ZEDA  dostavite fotografije radova koje ste samostalno napravili. Također, molimo vas da nas obavijestite ukoliko izrada nakita postane vaš hobi. Mi ćemo vam pomoći da ga pretvorite u biznis.

Ovaj projekat ima za cilj jačanje kompetencija i sticanje novih vještina, te ekonomsko osnaživanje žena.

Uskoro slijedi nova kreativna radionica o kojoj više možeš saunazi klikom OVDJE, prijavi se, učestvuj, “Budi kreativan i ti!” 😊

Back To Top
X