kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZEDA ODRŽALA PRVU KREATIVNU RADIONICU U TREĆEM CIKLUSU PROJEKTA „BUDI KREATIVAN I TI!“ – „DEKUPAŽ U 4 KORAKA“

Brojni pozivi, mailovi i poruke na društvenim mrežama s pitanjem „Kada počinju kreativne radionice?“, „Kada se nastavlja projekat „Budi kreativan i TI!“, uticali su na to da požurimo i čim su okolnosti dozvolile organizujemo novu kreativnu radionicu. Treći ciklus započeli smo s radionicom „Dekupaž u 4 koraka“.
Današnji dan obilježen je vedrim bojama, prljavim stolovima 😊, obojenim prstima i kistovima 😊, salvetama i sjajnim rezultatima – obične drvene predmete pretvorili smo u umjetnička djela.
Ova radionica omogućila je učesnicima da nauče osnove dekupaž tehnike i da uz salvete, kistove, boje i ljepila obične predmete pretvore u atraktivne i unikatne.
Kako bi kreativno stvaranje i druženje bilo potpunije, a mi smo poznati kao nacija koja voli kafu, SPONZOR radionice bila je SEVDAH kafa odnosno zeničko preduzeće „Orijent“ d.o.o. koje se bavi prženjem kafe, proizvodnjom flexo štampe i trgovinom. Ovo preduzeće uspješno posluje od 1997. godine, a našim učesnicima je poklonilo kafu koju će popiti sa najmilijima, a tokom radionice, uspješnije se radilo uz odličan miris i fenomenalan ukus „Sevdah“ kafe. Hvala sponzoru na poklonima i na podršci.

Pozivamo sve vas koji ste učestvovali na današnjoj radionici, kada samostalno nastavite usavršavati ovu tehniku i praviti dekorativne predmete dekupaž tehnikom, da nam na Facebook Agencije ZEDA dostavite fotografije radova koje ste samostalno napravili. Također, molimo vas da nas obavijestite ukoliko dekupaž postane vaš hobi. Mi ćemo vam pomoći da ga pretvorite u biznis.

Danas hobi, sutra posao!
Mogu drugi, zašto ne i ti?!

Uskoro slijedi nova kreativna radionica.
Prati, prijavi se, učestvuj!
“Budi kreativan i TI!” 😊

 

Back To Top
X