kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZEDA ODRŽALA KREATIVNU RADIONICU U JU „DOM-PORODICA ZENICA“- „DECOUPAGE 4 KIDS“

Danas, 20.jula 2020. Agencija ZEDA je održala kreativnu radionicu „DECOUPAGE 4 KIDS“ za štićenike JU „Dom-porodica“ Zenica. Bio je ovo dan u znaku učenja i sticanja novih vještina ali uz odličnu zabavu. Tehnika koju su danas naučili omogućiće im da obične drvene predmete pretvore u unikatne, a ukoliko nauče vježbati naučenu tehniku, dobit će hobi koji će uz usavršavanje, dobru promociju i kvalitetan rad moći pretvoriti u ozbilju art priču. Društvene mreže su pune kreativaca koji svakodnevno dokazuju da se od kreativnih radova može zaraditi, a mnogi od njih su od prvobitnog hobija došli do ozbiljnog posla i dobre zarade.
Boje, kistovi, četke, makaze, salvete, lakovi, ljepila i šljokice u ruci, učesnicima današnje radionice omogućili su da maštaju i da plod svoje mašte prenesu na drvene kutije koje su zahvaljujući njima postale vrlo atraktivne i unikatne. Bravo za sve učesnike i veliko hvala edukatorici ove radionice, Indiri Šabanović, s kojom Agencija ZEDA od samog početka projekta „Budi kreativan i Ti“ u okviru kojeg se realizuju kreativne radionice, sarađuje.
Projekat finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica.
Sponzor ove radionice bio je FEDI  d.o.o. Zenica. Ovo preduzeće se bavi uvozom i prodajom svih vrsta repromaterijala za ručne radove, pozamanterije, repromaterijala za torbe, konci, vune, repromaterijali za dekupaž i još mnogo toga iz segmenta Art i Hobby programa. Sa tradicijom od 10 godina, u segmentu tržišta koje pokriva na teritoriji BiH, lider su na tržištu BiH u segmentu Art i Hobby repromaterijala.
Pozivamo sve vas koji ste učestvovali na današnjoj radionici, kada samostalno nastavite usavršavati ovu tehniku, da nam na Facebook Agencije ZEDA  dostavite fotografije radova koje ste samostalno napravili. Također, molimo vas da nas obavijestite ukoliko dekupaž postane vaš hobi.

Uskoro slijedi nova kreativna radionica.
Prati, prijavi se, učestvuj!
“Budi kreativan i ti!” 😊

#prijaviše_se
#naučiš
#usavršiš
#ispromovišeš
#unovčiš

Back To Top
X