kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZEDA ODRŽALA KREATIVNU RADIONICU-„CRTANJE NA ALUMINIJSKOJ FOLIJI“

Agencija ZEDA je danas održala kreativnu radionicu „Crtanje na aluminijskoj foliji“ koja se realizovala u okviru projekta „Budi kreativan i Ti“.
Kao i obično, tražilo se mjesto više za učešće na kreativnoj radionici i učenje novih tehnika.
Crtanje na aluminijskoj foliji je tehnika koja zahtijeva mnogo strpljenja i vremena, mirnu ruku i puno pažnje, ali nakon što ugledate rezultat, znat ćete da je vrijedilo.
Iscrtavanje (graviranje), ponavljanje do željene dubine, tačkanje, popunjavanje udubljenja, lijepljenje, bojenje i lakiranje obilježilo je današnju kreativnu radionicu.

Pozivamo učesnice današnje radionice koje su se oduševile ovom tehnikom i najavile da će kod kuće nastaviti raditi i usavršavati ovu tehniku, da nam dostave fotografije svojih prvih radova. Ukoliko crtanje na aluminijskoj foliji postane vaš hobi, pa ga usavršite do te mjere da ga možete pretvoriti u posao, javite nam jer mi ćemo vam u tome pomoći. ZEDA je već podržala nekoliko učesnica kreativnih radionica koje su svoj hobi počele pretvarati u biznis i radove usavršile do te mjere da se narudžbe nižu jedna za drugom, a preporuke otvaraju nova vrata.
Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica.
Ovaj projekat ima za cilj jačanje kompetencija i sticanje novih vještina, te ekonomsko osnaživanje žena.

Pratite nas na www.zeda.ba ili na Facebooku ZEDA  jer uskoro slijedi nova radionica.

#prijaviše_se
#naučiš
#usavršiš
#ispromovišeš
#unovčiš

Budi kreativan i TI!

 

Back To Top
X