kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZEDA NASTAVLJA DOBIVATI DOKAZE O RADU VRIJEDNIH UČESNIKA KREATIVNIH RADIONICA -BRAVO I HVALA VAM!

Nakon što je okončana kreativna radionica „Dekupaž u 4 koraka“, feedback koji smo dobili još jednom nam je pokazao da naš trud nije uzalud i da oni koji dolaze na radionice zaista žele učiti, sticati nove vještine, nadograđivati postojeće i usavršavati se.
Naša kreativna priča se ne završava na radionicama nego nastavlja živjeti i proširivati se pa oni koji su učestvovali, Agenciji ZEDA dostavljaju fotografije radova koje su samostalno izradili zahvaljujući onome što su naučili na našoj radionici.
Jedna od njih je Vesna Teskeredžić koja nam je dostavila fotografije materijala koji je kupila kako bi se nastavila baviti dekupažom, a u galeriji vam predstavljamo i nekoliko Vesninih radova ukrašenih dekupaž tehnikom.
Vesna je neko ko se već bavi različitim kreativnim radovima, a naročito voli slikati posebnim tehnikama, te je našu radionicu iskoristila kako bi naučila nove tehnike ali je i najavila da će ono što je naučila podijeliti sa drugima, te da će samostalno organizovati kreativnu radionicu dekupaž tehnike u MZ „Odmut“ Zenica.
Bravo Vesna i hvala svima vama koji ste nam pokazali da ste željni učenja.
Uskoro slijedi nova kreativna radionica!
Prati! Prijavi se! Učestvuj!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X