kalendar

February 27, 2024
  • Boljom upravom do bržeg ekonomskog rasta

February 28, 2024
  • Boljom upravom do bržeg ekonomskog rasta

February 29, 2024
  • Boljom upravom do bržeg ekonomskog rasta

skip to Main Content

ZEDA – MI IMAMO ONO ŠTO DRUGI NEMAJU #BLOG- BESPLATNA prezentacija VAŠEG BIZNISA, uspjeha, ideje…

Agencija ZEDA je razvojna institucija čiji zadatak je da kreira razvojne prioritete Grada Zenice, da stvara partnerstva za implementaciju razvojnih projekata, da ih priprema i koordinira njihovu realizaciju. ZEDA je centralna organizacija za podršku razvoju Grada, što se postiže kroz direktnu saradnju i snažnu podršku od strane Grada kao lokalne vlasti.
-„ Osim što doprinosimo razvoju malih i srednjih preduzeća, osim što implementiramo razvojne projekte, osim što pomažemo pri kreiranju povoljnijeg poslovnog ambijenta, na našoj web stranici smo napravili i rubriku #Blog. Radi se o rubrici namijenjenoj mladima, njihovim idejama, uspjesima i biznisima. Nastojimo sve one koji su u nečemu odlični ili neobični, koji bi mogli biti primjer drugima, čija bi priča mogla inspirisati nekoga ili iz koje bi mogli nešto naučiti, izvući pouku, iz koje bi i sami mogli razviti ideju pronaći, kontaktirati i predstaviti” – rekli su iz Agencije ZEDA.
Preko 800 mladih ljudi, preko 800 toliko sličnih, a toliko različitih priča smo do sada predstavili i nastavljamo dalje jer za kvalitetnu ideju, za dobar primjer, za zanimljivo iskustvo, treba se čuti, a mi smo vaš glas. Nebrojeno puta smo dobili riječi hvale i podrške od onih o kojima smo pisali putem Bloga istaknuvši koliko smo im pomogli na različite načine (od novih kontakata, saradnje, prezentacije u medijima, do velikog interesa za njihove proizvode ili usluge).

Samo kvalitetno odabrani oblici, medijia i instrumenti marketinške komunikacije direktno su proporcionalni dobrom pozicioniranju marketinga i njegovih subjekata u društvu u cjelini.
ZEDA poziva sve vas koji imate interesantnu priču da se javite putem Facebooka ZEDA ili na mail ajna@zeda.ba i svoje iskustvo o hobiju, započetom poslu, traženju ili pronalasku posla, promjeni posla, odlučnošću da karijeru okrenete u suprotnom smjeru, priču o odlasku u inostranstvo na nastavak obrazovanja ili u potrazi za poslom ispričate jer možda baš vaša priča bude vjetar u leđa nekome ko je danas u dilemi.

Back To Top
X