kalendar

April 18, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Pisanje i izrada projektnih prijedloga" - Udruženje poslodavaca Zenica

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

ZEDA I TORTE AMRA MANĐUKA VAS DARUJU – NAGRADNA IGRA

Zenička razvojna agencija ZEDA, organizuje nagradnu igru u saradnji sa Amrom Manđukom, vlasnicom brenda Torte Amra Mandjuka Hurem 

ZEDA već 6 godina putem rubrike #Blog predstavlja mlade i uspješne ljude i njihove priče prezentuje javnosti kako bi upravo oni možda bili inspiracija nekome da se pokrene.

ZEDA je do sada napisala preko 800 priča o mladim i kreativnim ljudima koji su predstavili sebe, svoj hobi, posao, uspjeh, ideju, plan, zamisao, poslovnu želju ili pak ideju. Upravo njihove priče, ideje, uspjesi, putevi i načini realizacije pomoći će mnogima koji i sami razmišljaju da se okušaju u nečemu sličnom.

Amra Manđuka (31) iz Zenice, sedam godina bavi se slatkim poslom – pravi domaće torte  po strogo čuvanoj recepturi. Osim torti, u ponudi ima u muffine i cakes popse. Njene torte odlične su za dječije rođendane, ukrašene omiljenim likovima iz crtića, za poslovne prilike i praznična iznenađenja, a neizostavne su torte za vjenčanja što je naročito raduje jer je to prilika da doprinese odličnom ambijentu jedne vrlo važne ceremonije.  Zadovoljnih kupaca je sve više pa Amra planira otvoriti slastičarnu.

ZEDA i Amra vam poklanjaju tortu za rođendan.
Da biste učestvovali u nagradnoj igri:

  1. Ostavite komentar ispod ovog posta u kojem ćete upisati Vaš datum rođenja(isključivo na stranici Agencije ZEDA https://www.facebook.com/zeda.zenica/)
  2. Podijelite post i stavite na public
  3. Lajkajte stranicu Torte Amra Mandjuka Hurem https://www.facebook.com/torteamramandjukahurem/
  4. Vašeg rođendan koji mora biti u decembru (može datum rođendana Vašeg djeteta ili supruga/supruge)

Napomena: zbog specifičnosti nagrade – torta, sretni dobitnik će je preuzeti u Zenici od Amre. Preporučujemo da je igraju Zeničani/Zeničanke zbog preuzimanja. (Igrati možete ako ste i iz drugih gradova ali ćete je preuzeti u Zenici)

Nagradna igra traje do 29. novembra 2019., kada će biti prograšen sretni dobitnik.

 

Back To Top
X