kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZEDA I SCHMUCK ELMA VAS DARUJU – NAGRADNA IGRA

Elma Bjelić (30) iz Olova koja danas živi u Sarajevu, diplomirani veterinar po struci, sa nama je podijelila priču o svojim kreativnim radovima. Kako kaže, sve je počelo kao zabava, a potom se priča sama po sebi uozbiljila i narudžbe su se počele nizati jedna za drugom.
-„Kreativnim radom se bavim 3 godine i sve kreacije su plod moje mašte. Svaka je rađena sa puno ljubavi i svaka za sebe je posebna. Pravim sve što oči vide :D: razne vrste asesoara, za bebe pravim razne dodatke pa sam se čak okušala i u pravljenju svadbenih kićanica. Najdraže mi je kada se prodaje nakit koji sam sama osmislila i napravila, ali često nakit pravim i po narudžbi“ – rekla je Elma čije radove možete pogledati na Facebook profilu Schmuck Elma,    na Insagramu @elmabjelic i na Facebook stranici Schmuck Elma
-„Voljela bi da država više ulaže u nas kreativice, jer mislim da je Bosna i Hercegovina zemlja puna divnih i talentovanih ljudi koji mogu ostvariti mnogo više uz malo više sluha i podrške“ – rekla je Elma.
Zenička razvojna agencija ZEDA, organizuje nagradnu igru u saradnji sa Elmom i daruje vam jedan od Elminih proizvoda – ogrlicu.
Naime, ZEDA već 6 godina putem rubrike #Blog predstavlja mlade i uspješne ljude i njihove priče prezentuje javnosti kako bi upravo oni možda bili inspiracija nekome da se pokrene.
ZEDA je do sada napisala preko 800 priča o mladim i kreativnim ljudima koji su predstavili sebe, svoj hobi, posao, uspjeh, ideju, plan, zamisao, poslovnu želju ili pak ideju. Upravo njihove priče, ideje, uspjesi, putevi i načini realizacije pomoći će mnogima koji i sami razmišljaju da se okušaju u nečemu sličnom.
Da biste učestvovali u nagradnoj igri:
1. Taggujte 2 prijatelja ispod ovog posta (isključivo na stranici Agencije ZEDA)
2. Podijelite post i stavite na public

3. Lajkate Elminu Facebook stranicu Schmuck Elma

Nagradna igra traje do 26. novembra 2019., kada će biti prograšen sretni dobitnik.

Back To Top
X