kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZEDA I MUNEVERA ŠUT VAS DARUJU – NAGRADNA IGRA

Zenička razvojna agencija ZEDA, organizuje nagradnu igru u saradnji sa kreativkom Muneverom Šut, diljem BiH poznatom po nakitu od poludragog kamenja i kristala.
ZEDA već 6 godina putem rubrike #Blog predstavlja mlade i uspješne ljude i njihove priče prezentuje javnosti kako bi upravo oni možda bili inspiracija nekome da se pokrene.
ZEDA je do sada napisala preko 800 priča o mladim i kreativnim ljudima koji su predstavili sebe, svoj hobi, posao, uspjeh, ideju, plan, zamisao, poslovnu želju ili pak ideju. Upravo njihove priče, ideje, uspjesi, putevi i načini realizacije pomoći će mnogima koji i sami razmišljaju da se okušaju u nečemu sličnom.
Zeničanka Munevera Šut (47), arhitektonski tehničar po struci, već 15 godina pravi nakit od poludragog kamenja i kristala. Vrlo često putem radionica svoje umijeće prenosi na učesnike radionica koji bi i sami željeli zaploviti u svijet poludragog kamenja, kristala ili pak perlica, špagica i bisera.
Amazonit, akvamarin, apatit, ametist, aventurin, citrin, kvarc, fluorit, haulit, hematit, jaspis, kalcit, karneol, sedef, labradorit, kvarc, žad, moldavit, opal, rodonit, safir, smaragd i tirkiz samo su dio poludragog kamenja koje Munevera koristi pri izradi svog nakita, a poznato je da poludrago kamenja ima određena pozitivna i ljekovita svojstva.
Kristali predstavljaju energije planeta, odnosno energije koje djeluju prirodom. Smatra se da kristali djeluju na tijelo svojom vibracijom i da je to posebno izraženo kod nježnijih osoba.
Zavisno od namjene, klijenti biraju koji kamen ili kristal žele, a Muneverine radove možete potražiti na Facebook profilu Munevera Šut 
ZEDA i Munevera vam poklanjaju dvije ogrlice koje možete pogledati ispod posta.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri:
1. Ostavite komentar ispod ovog posta (isključivo na stranici Agencije ZEDA)
2. Podijelite post i stavite na public
3. Dodajte profil Munevera Šut u prijatelje
4. Komisija će odabrati osobu s najzanimljivijim komentarom
Nagradna igra traje do 28. novembra 2019., kada će biti prograšen sretni dobitnik.

Back To Top
X