kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZEDA I MD.DIZAJN VAS DARUJU – NAGRADNA IGRA

Mirela Mandžo (22) iz Tuzle i Dragica Mihajlović (22) iz Lopara, studentice 4. godine Prirodno-matematičkog fakulteta u Tuzli, odsjek geografija, zajedničkim snagama započele su brendiranje ručnih radova kojima su se posvetile kako bi se odmorile od fakultetskih obaveza, dopunile budžet i iskazale kreativnu nit koju obje imaju. MD.dizajn je brend koje Mirela i Dragica korak po korak predstavljaju javnosti putem društvenih mreža.
U ponudi imaju nakit pravljen različitim tehnikama, dekoracije za djevojačke večeri, kitnje za svatove, ukrasne kutije za čaj, personalizirane kartice za različite prigode kao i personalizirane čestitke, unikatne, ručno iscrtane koverte, te specijalizirane postere s različitim porukama.
-„Ideja za ručnu izradu nakita i ostalih dekorativnih predmeta se javila sasvim slučajno i spontano. Prvo smo pravile neke poklone prijateljima i nakon određenog vremena smo odlučile pokrenuti neki vlastiti biznis“ – rekle su Mirela i Dragica čije proizvode možete pogledati na Facebook stranici MD.dizajn https://www.facebook.com/MDdizajn-105889847463837/ i na Instagramu @MD.dizajn
Zenička razvojna agencija ZEDA, organizuje nagradnu igru u saradnji sa Mirelom i Dragicom i daruje vam jedan od njihovih proizvoda – dvije čestitke po želji dobitnika nagrade (za rođendan, svadbu, praznik, diplomiranje…)
Naime, ZEDA već 6 godina putem rubrike #Blog predstavlja mlade i uspješne ljude i njihove priče prezentuje javnosti kako bi upravo oni možda bili inspiracija nekome da se pokrene.
ZEDA je do sada napisala preko 800 priča o mladim i kreativnim ljudima koji su predstavili sebe, svoj hobi, posao, uspjeh, ideju, plan, zamisao, poslovnu želju ili pak ideju. Upravo njihove priče, ideje, uspjesi, putevi i načini realizacije pomoći će mnogima koji i sami razmišljaju da se okušaju u nečemu sličnom.
Da biste učestvovali u nagradnoj igri:
1. Ostavite komentar ispod ovog posta (isključivo na stranici Agencije ZEDA)
2. Podijelite post i stavite na public
3. Lajkajte Facebook stranicu MD.dizajn

Nagradna igra traje do 26. novembra 2019., kada će biti prograšen sretni dobitnik.

Back To Top
X