kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZEDA I Laser Gift Shop BA VAS DARUJU – NAGRADNA IGRA

Zenička razvojna agencija ZEDA, organizuje nagradnu igru u saradnji sa kreativkom Sanelom Kovač koja poklanja nekoliko svojih proizvoda.
ZEDA već 6 godina putem rubrike #Blog predstavlja mlade i uspješne ljude i njihove priče prezentuje javnosti kako bi upravo oni možda bili inspiracija nekome da se pokrene.
ZEDA je do sada napisala preko 800 priča o mladim i kreativnim ljudima koji su predstavili sebe, svoj hobi, posao, uspjeh, ideju, plan, zamisao, poslovnu želju ili pak ideju. Upravo njihove priče, ideje, uspjesi, putevi i načini realizacije pomoći će mnogima koji i sami razmišljaju da se okušaju u nečemu sličnom.
Sanela Kovač (39) iz Sarajeva, ekonomski tehničar, nakon petnaestogodišnjeg radnog staža i iskustva u struci, odlučila se za promjenu u dodatni posao, pretvorila u osnovni. Danas Sanela pravi toppere (vrhove) za torte, a uz to je počela i s raznim personalizovanim poklonima kao što su privjesci (na drvetu, pleksiglasu, gravoply plastici…),poklon kutijama, 3D ukrasima za dječije sobe, naljepnicama, pozivnicama, zahvalnicama, personalizovanim čokoladama, graviranjem na drvetu, čašama/flašama sa gravurom po želji i sl.
Saneline proizvode možete pronaći na Facebook stranici Laser Gift Shop BA 

ZEDA i Sanela vam poklanjaju 3 Sanelina proizvoda koja možete pogledati u komentaru ispod posta.
Da biste učestvovali u nagradnoj igri:
1. Ostavite komentar ispod ovog posta (isključivo na stranici Agencije ZEDA)
2. Podijelite post i stavite na public
3. Lajkajte Facebook stranicu Laser Gift Shop BA 
4. Komisija će odabrati osobu s najzanimljivijim komentarom
Nagradna igra traje do 27. novembra 2019., kada će biti prograšen sretni dobitnik.

Back To Top
X