kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZEDA I KREATIVCI VAS NAGRAĐUJU PROMOVIŠUĆI PRIČE KOJE VRIJEDI ČUTI– MALI BIZNISI U PRVOM PLANU – „VESELI MAJ“

Sunčani dani nam popravljaju raspoloženje i nasmijani koračamo ka ljetu, a mi smo odlučili biti razlog više za vaše dobro raspoloženje. Nagradna kampanja „VESELI MAJ“ koju je ZEDA pokrenula u saradnji s kreativcima može svima vama donijeti neplaniran poklon.
Za dobre ideje se treba čuti, a dobre stvari treba imati pa ćemo mi u saradnji s kreativcima sretnim dobitnicima omogućiti da kroz nagradnu igru dobiju željeni proizvod.

ZEDA već 7 godina putem rubrike #Blog predstavlja mlade i uspješne ljude i njihove priče prezentuje javnosti kako bi upravo oni možda bili inspiracija nekome da se pokrene ali i kako bismo njima pomogli da šire narodne mase saznaju za njih i njihov rad.
ZEDA je do sada napisala preko 800 priča o mladim i kreativnim ljudima koji su predstavili sebe, svoj hobi, posao, uspjeh, ideju, plan, zamisao, poslovnu želju ili pak ideju. Upravo njihove priče, ideje, uspjesi, putevi i načini realizacije pomoći će mnogima koji i sami razmišljaju da se okušaju u nečemu sličnom.
Hikmeta Husanović (41), jedna je od onih kreativaca koji vide i naprave, osmisle i realizuju, isplaniraju i ostvare, naume i realizuju, čuju, kreiraju i plasiraju. Vrijedna, originalna, nasmijana i maštovita, ova Zeničanka širom BiH poznata je po svojim svadbenim dekoracijama koje izrađuje već deceniju i po. Također, ona izrađuje i rođendanske dekoracije, kao i personalizirane čokoladne poklone.
Njene radove možete pogledati na Facebook stranici Svadbene dekoracije-HIKI–Zenica 
ZEDA vas u saradnji sa Hikmetom nagrađuje i poklanja vam dvije nagrade: exploding box i čokolade sa personaliziranim tekstom (boja, slike i poruke u dogovoru sa dobitnicima)

Da biste učestvovali u nagradnoj igri:
1. Ostavite kreativan komentar ispod ovog posta (isključivo na stranici Agencije ZEDA)
2. Podijelite post i stavite na public
3. Lajkajte Facebook stranicu Svadbene dekoracije-HIKI–Zenica

Nagradna igra traje do četvrtka, 29.maja 2020., kada će biti prograšen sretni dobitnik.
VAŽNO: Komisija će odabrati najkreativniji komentar pa se potrudite da budete zabavni, kreativni, da Vaš komentar bude uočljiv i specifičan.
Sretno!

 

 

Back To Top
X