kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZEDA I „JONJIĆ ŠPED“ ODRŽALI PREZENTACIJU O UVOZNO-IZVOZNIM PROCEDURAMA ZA ZENIČKE PRIVREDNIKE

Danas, 10. juna 2021. godine Agencija ZEDA je u saradnji sa „Jonjić šped“ d.o.o. organizovala prezentaciju pod nazivom „Uvozno-izvozne procedure“ na kojoj su učestvovali brojni privrednici.

Prezentacija je namijenjena privrednicima koji do sada nisu izvozili ili koji imaju poteškoće u razumijevanju pravila i propisa kada je riječ o uvozno-izvoznim procedurama, a učestvovali su i oni koji su do sada imali iskustva sa uvozom ili izvozom roba, a željeli su saznati informaciju više o ovoj temi od predstavika preduzeća  „Jonjić šped“ d.o.o. koje se dugi niz godina bavi špediterskim uslugama i ima bogato iskustvo u ovoj oblasti.

Ova neiscrpna tema nerijetko zadaje probleme onima koji ne uvoze/izvoze često ili to do sada nisu imali priliku pa smo željeli na ovaj način bar malo približiti im ono o čemu moraju voditi računa, na šta moraju obratiti pažnju, te kome se mogu obratiti.

-„Hvala svim učesnicima na interesovanju i prisustvu prezentaciji, a veliko hvala odličnom timu „Jonjić šped“ d.o.o. koji su našim privrednicima omogućili da razjasne nedoumice, odgovorili na sva pitanja i pojasnili porcedure, te iskazali spremnost na saradnju“ – poručili su iz Agencije ZEDA.

Back To Top
X