kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZEDA I HAPPY WALL DEKORACIJE VAS DARUJU – NAGRADNA IGRA

Zenička razvojna agencija ZEDA, organizuje nagradnu igru u saradnji sa kreativkom Sabirom Grcic, vlasnicom brenda HAPPY WALL DEKORACIJE 
ZEDA već 6 godina putem rubrike #Blog predstavlja mlade i uspješne ljude i njihove priče prezentuje javnosti kako bi upravo oni možda bili inspiracija nekome da se pokrene.
ZEDA je do sada napisala preko 800 priča o mladim i kreativnim ljudima koji su predstavili sebe, svoj hobi, posao, uspjeh, ideju, plan, zamisao, poslovnu želju ili pak ideju. Upravo njihove priče, ideje, uspjesi, putevi i načini realizacije pomoći će mnogima koji i sami razmišljaju da se okušaju u nečemu sličnom.

Mostarka Sabira Grcić (33), diplomirani profesor historije i arhivski tehničar bez posla u struci, bavi se trgovinom i marketingom, a u slobodno vrijeme izrađuje dekoracije za rođendane i vjenčanja. Sve je počelo prije dvije godine kada je napravila prve dekoracije od papirnih cvjetova.
-“Prve cvijetiće sam izradila za prvi rođendan moje kćerke. Moja Nadja je, zapravo i bila najveća inspiracija za moj hobi. Nakon rođendanske cvjetne dekoracije, uslijedile su izrade cvjetnih dekoracija za dječije sobe, i za uređenje poslovnih prostora. Potom je oformljena stranica Happy Wall dekoracije. Izrađujem persoanalizirane plakate, panoe dobrodošlice, te cvjetne okvire za slikanje. Stirodur i stiropor su postali nezaobilazni u izradi mojih dekorativnih radova. Moje dekoracije pomalo izlaze iz okvira hobija, a nadam se da će jednoga dana prerasti u moj posao iz snova” – rekla je Sabira koja vam u saradnji sa Agencijom ZEDA poklanja stirodur natpis ili stiro oblik po želji dobitnika nagrade.
Da biste učestvovali u nagradnoj igri:
1. Ostavite komentar ispod ovog posta (isključivo na stranici Agencije ZEDA)
2. Podijelite post i stavite na public
3. Lajkajte Facebook stranicu HAPPY WALL DEKORACIJE 
4. Komisija će odabrati osobu s najzanimljivijim komentarom

Nagradna igra traje do 28. novembra 2019., kada će biti prograšen sretni dobitnik.

Back To Top
X