kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZEDA I FEDI NAGRADNIM IGRAMA KREATIVCE DODATNO MOTIVIŠU NA RAD

Da li ste u nečemu dobri?
Hoćete li to moći?
Hoćete li znati?
Hoćete li biti vješti?
Hoćete li se istaknuti i biti najbolji?
Ne možete znati dok ne pokušate 😊

Učešćem na kreativnim radionicama projekta „Budi kreativan i TI!“ koji realizuje Agencija ZEDA, mnoge naše sugrađanke su prepoznale da su talentovane i vješte u nečemu za šta nisu znale da će moći, a kamoli da će biti vrlo uspješne ili jedne od najboljih. Za mnoge od njih, kreativne radionice su ulaznica u svijet kreativaca.

Od samog početka realizacije projekta „Budi kreativan i TI“, ZEDA u saradnji sa Fedijem  pronalazi različite načine da nagradi one učesnike koji su dokazali da su tehnike koje su naučili na kreativnim radionicama nastavili samostalno usavršavati.
-„Nagradnim igrama nastojimo motivisati sve one koji rade da budu još bolji i osvoje repromaterijal kako bi njihovi novi radovi bili još bolji od prethodnih. I zaista jesu! To nam svakodnevno dokazuju dostavljujući fotogafije radova koje su napravili jednom od tehnika koju su naučili na našim kreativnim radionicama. Nekoliko njih je kreiralo art stranice i započelo ozbiljnu art priču i promociju kreativnih radova, a mnogi od njih su na tom putu što je fantastično“ – poručili  su iz Agencije ZEDA.
Cilj projekta budi „Budi kreativan i Ti!“ je jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje.
Ovaj projekat finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica.
Treći ciklus ovog Projekta je okončan jučer, realizacijom petnaeste kreativne radionice, a četvrti ciklus počinje već u januaru 2021. godine.

 

#prati
#prijavi se
#učestvuj
#izvježbaj
#usavrši
#kreiraj
#fotografiši
#ispromoviši
#unovči

Danas hobi, sutra posao! Mogu drugi, možeš i TI!

Back To Top
X